Як склалася доля найяскравіших учасників Голосу країни

Голос країни

Якими стали випускники вокального проекту.

Поделиться:

Ціла плеяда молодих артистів вийшла з Голосу країни. У спеціальному випуску Світського життя розповіли про те, як склалася доля випускників цього вокального проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни, які створюють нову українську музику

Так, солістка молодого українського гурту KAZKA – учасниця четвертого сезону Голосу країни Олександра Зарицька. На сьогодні пісні KAZKA здобувають неабияку популярність, до того ж гурт став Відкриттям року 2017 за версією музичної премії YUNA та визнаний Дебютом року 2017 за версією музичного видання Karabas Live.

Усе частіше український слухач може почути і співака LAUD, тобто Влада Каращука. Саме на Голосі країни продюсер співачки Джамали відкрив для себе унікальний чоловічий вокал Влада і розпочав співпрацю з перспективним виконавцем.

Голос був поштовхом до великої сцени, – говорить Влад.

Підопічна Потапа на Голосі країни-7 Інгрет Костенко не перемогла у шоу, але розпочала співпрацю з продюсерським центром MOZGI Entertainment.

INGRET – моя улюблениця. Це та сама дівчина, з якою я продовжив співпрацю. Її голос летить, мов стріла, і пронизує все, –  ділиться Потап.

А Костянтин Дмитрієв під продюсерським крилом Івана Дорна став співаком CONSTANTINE. Цього хлопця з сильним голосом незвичного тембру називають одним із найцікавіших вокалістів нової хвилі української музики. Тепер CONSTANTINE пише пісні та випускає власні кліпи. А також цього року спробував свої сили у нацвідборі на Євробачення з україномовною піснею Місто.

У другому сезоні Голосу країни українці дізналася і про доньку легендарного співака Назарія Яремчука – Марію. Після Голосу дівчина поїхала представляти Україну на Євробаченні у Копенгагені, де посіла 6-те місце. Наразі 25-річна виконавиця випускає пісні, знімає кліпи та епатує новими образами.

Я наточила зуби на Голосі країни, адже мусила доводити, що можу виступати, – зізнається Марія.

Тетяна Решетняк, нині відома як TAYANNA, потрапила на Голос не одразу. Спершу до неї не розвернулося жодне з червоних крісел. Але наступного сезону її спів полонив усіх тендерів. Тепер співачка працює з продюсером Аланом Бадоєвим, а її пісні з успіхом знаходять свого слухача.

У третьому сезоні від співу Христини Соловій розтануло серце вимогливого Святослава Вакарчука. Дівчина не дійшла до фіналу, але отримала рок-легенду в продюсери. Тепер її пісні стають хітами.

Свіжою кров’ю поповнює український шоу-бізнес і Голос. Діти. Саме тут пригледів учасника для свого гурту MBAND Микиту Кіосcе Костянтин Меладзе, а Владислав Фенічко у свої 13 років став частиною молодіжного гурту DSIDE BAND.

Завдяки Дімі (MONATIK. – Ред.) та його віри в мене я сам почав вірити в себе і в те, що я можу чогось досягнути, – говорить Фенічко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірні виступи на Голосі країни-8, що розвернули всі крісла

 

Новости по теме