Підопічна Тіни Кароль відсвяткувала день народження на сцені «Голос. Діти 3» (фото)

Зіркові тренери та їхні підопічні дружно привітали іменинницю.

Поделиться:

Голос. Діти 3 сезон 8 випуск онлайн – 20.11.2016 (відео)Підопічна Тіни Кароль – дівчинка із неповторним голосом – Наталія Берест відсвяткувала своє 12-річчя просто на сцені вокального шоу «Голос. Діти 3». 

На «вокальних боях» іменинниця разом із Анастасією Тарнавською та Надією Довбуш ніжно заспівали пісню Антоніни Матвієнко «Дивна квітка». Після виступу на сцену до дівчат вибігли учасники «Голос. Діти 3», тримаючи у руках солодкі подарунки та багато повітряних кульок.

Наставниця Наталії Берест Тіна Кароль, яка нещодавно зробила сину зворушливий подарунок на день народження, заспівала для дівчинки святкову пісню. Відтак троє зіркових тренерів піднялися на сцену й особисто привітали іменинницю.

Я вітаю вас із днем народження. Сьогодні своє 8-річчя відзначає і мій син, – зізнався Потап.

Катя Осадча з'явилася у сукні з «покемонами» (фото)Проте після привітань Тіні Кароль довелося зробити непростий вибір – визначити, хто з учасниць тріо продовжить участь у шоу. Наставниця дівчат назвала їхній виступ «ідеальним». У наступний етап «Голос. Діти 3» пройшла Анастасія Тарнавська.

Нагадаємо, що Наталія Берест прийшла на дитяче талант-шоу, щоб популяризувати українську пісню. На «сліпих прослуховуваннях» дівчинка виконала пісню «Ой, люлі-люлі, налетіли гулі». 

Зауважимо, що нещодавно виступ крихітної підопічної MONATIKа зібрав близько 2 млн переглядів.