Як правильно зберігати хліб, щоб він довше залишався свіжим

Ведуча 1+1 Валентина Хамайко розповіла, як правильно зберігати хліб.

Поделиться:

Їжа для розуму: Які продукти змусять мозок працювати кращеКупуючи буханку хліба, ми розраховуємо, що зможемо смакувати нею принаймні упродовж тижня, та найчастіше за 2-3 дні хліб черствіє. Ведуча програми «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко розповіла, як правильно зберігати хліб, аби він довше залишався свіжим. 

Зауважимо, що білий хліб черствіє набагато швидше, ніж житній.

1. Якщо зберігати хліб у полотняних торбнках, хліб не черствітиме упродовж тижня.

2. Ріжте хліб правильно – розріжте хлібину посередині, а потім з'єднайте її половинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати якісний і корисний хліб

3. Щоб випічка залишалася м'якою та духмяною, покладіть її у посуд з яблуком.

4. Утримуйте хліб подалі від вологості, інакше він може передчасно покритися пліснявою.

Пам'ятайте, що свіжий та якісний хліб ще нікому не нашкодив, а 2 скибки цільнозернового хлібу допоможуть зберегти молодість шкіри.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.