Як знайти спільну мову з дітьми-підлітками

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі побачать випуск реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі побачать випуск реаліті Міняю жінку, в якому мама з Гуцульщини, спробує змінити жорстоке ставлення батьків  до власних дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відродитися з попелу або як почати жити заново

Учасницею нового випуску стане родина Матаржуків, яка проживає високо в Карпатських горах, в селищі Буковець Івано-Франківської області. Мама Оксана – вчителька зарубіжної літератури в місцевій школі, а за сумісництвом – депутат селищної ради. Тато Петро – працює в Національному парку, але зараз, зважаючи на навантаження дружини, знаходиться в декретній відпустці та займається вихованням двох діток – Марти та Павла.  Пара розповідає, що у свій час пережила багато труднощів у стосунках, тому зараз намагається берегти те взаєморозуміння та сімейне щастя, яке їм вдалося віднайти.

Також у новій програмі візьме участь неблагополучна родина з села Березань Одеської області, яка зважилась на обмін, щоб дізнатись, що таке справжнє сімейне щастя. Голова сім’ї, тато Руслан, та його дружина Тетяна мають залежність від алкоголю, а їхні троє дітей, Георгій, Ярослав та Домініка, не знають батьківської любові. Діти ростуть без належної освіти та виховання і часто страждають від жорстокого ставлення дорослих.  

За умовами проекту, дві родини з кардинально різним соціальним становищем обміняються дружинами на тиждень, щоб поділитись власними секретами сімейного щастя та перейняти чужий досвід і покращити власні стосунки.

Потрапивши в будинок на Одещині, Оксана буде шокована умовами, в яких проживає її нова родина, адже в ньому немає ні ліжок, ні звичної сантехніки. Одним із найбільш вражаючих моментів під час знайомства з новою родиною для вчительки стануть методи виховання дітей. 11-річний син Георгій не вміє нормально читати, а батьки, змушуючи його до навчання, зачиняють у кімнаті та жорстоко карають за непослух. 

Оксана спробує привити родині з Одещини справжні сімейні цінності, проте чи зможе Руслан переглянути умови власного життя та зробити правильний вибір заради майбутнього своїх дітей, телеглядачі побачать вже сьогодні ввечері.

У новій родині в Івано-Франківську Тетяна вперше відчує домашній затишок та дізнається про давні українські традиції, адже буде зустрічати колядників та пригощати їх святковою вечерею. А в обмін на проявлену гостинність нова дружина поділиться із Петром секретами приготування риби за традиційним одеським рецептом.

Чи зможе неблагополучна родина з Одещини перейняти сімейні цінності та змінити своє життя на краще заради щастя дітей, дивіться у новому випуску реаліті Міняю жінку сьогодні о 22.00 на 1+1. Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями та намагаються змінити своє подружнє життя на краще. До речі, зараз триває кастинг на 14 сезон проекту Міняю жінку. Щоб стати учасником наступного сезону, потрібно заповнити анкету на сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як втримати романтику в стосунках

Новости по теме