Якими були в дитинстві зіркові тренери Потап, Тіна Кароль і MONATIK

Голос.Діти 3: Якими були в дитинстві зіркові тренери Потап, Тіна Кароль і MONATIK
1plus1.ua

Тренери «Голос.Діти 3» Потап, Тіна Кароль і MONATIK на зйомках розповіли про своє дитинство.

Поделиться:

Тренери дитячого вокального проекту «Голос.Діти 3» Потап, Тіна Кароль і MONATIK на зйомках проекту, який з успіхом стартував минулої неділі на телеканалі «1+1», розповіли про своє дитинство.

Про що говорять тренери: зайчик-MONATIK, чумачечий шоумен Потап і перше знайомство з Тіною КарольСлухаючи виступи маленьких талановитих учасників, тренери і самі часто згадують себе в дитинстві і діляться спогадами із глядацькою залою. Так, зірки згадали, що в дитинстві були фанатами популярного гурту Spice Girls.

Тіна Кароль розповіла, що в дитинстві ніхто не підтримував її у творчих починаннях. А MONATIK поділився, що найбільше в нього як співака вірила бабуся.

У мені завжди жило, живе і буде жити дитинство. Мені здається, кожна людина не повинна собі дозволити розпрощатися з цим прекрасним почуттям, хоча б інколи повертатися в нього, – відверто розповів тренер на зйомках «Голос.Діти 3». 

Цієї неділі, 9 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать виступ «шаргородського діаманта» Сашка Подоляна, талант якого відзначив знаменитий італійський тенор Робертіно Лореті.

Сашко став відкриттям дитячого проекту «Маленькі гіганти» телеканалу «1+1» у минулому році і здивував всю Україну оперним виконанням кавера відомого хіта Кузьми Скрябіна «Танець пінгвіна».

Зворушить тренерів проекту виступ 8-річної Саші Мироненко з села Чубинське Київської області. Саша прийшла на проект, щоб підтримати свою маму, яка важко працює, щоб забезпечити донці гідне майбутнє.

Вони з мамою живуть в однокімнатній квартирі у селі і змушені щодня за будь-якої погоди півтори години діставатися громадським транспортом до школи. Емоційне виконання маленькою співачкою пісні Христини Соловій до глибини душі зворушило тренерів.

Мало від чийого співу у мене очі бувають «на мокрому місці». Це було так щиро і чесно. Я закоханий в твій голос, - сказав MONATIK.

Чи пройде «сліпі прослуховування» зворушлива Саша Мироненко і голосистий Саша Подолян, а також чим здивують інші талановиті учасники «Голос.Діти 3», дивіться цієї неділі, 9 жовтня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти 3» 2 жовтня стартує «рік «голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».