Алла Мазур зізналася, який подарунок хоче отримати у свій день народження

ТСН. Тиждень

До свого дня народження ведуча ТСН. Тиждень завела офіційну сторінку в Facebook і розповіла про найбажаніший подарунок.

Поделиться:

Найвідоміша ведуча українського новинного телепростору Алла Мазур сьогодні, 16 вересня, святкує свій день народження.

Зірка ТСН. Тиждень розповіла у студії «Сніданок з 1+1» чому вона завела офіційну сторінку в Facebook і який подарунок хоче отримати від прихильників.

За словами Алли Мазур, вона не любить приходити у прямий ефір у свій день народження. Проте цього року ведуча 1+1 зробила виняток – і все заради однієї ідеї.

Алла Мазур хоче зібрати кошти на лікування Івана Вереха – 16-річного юнака, якому необхідна операція з пересадки кісткового мозку.

Я хочу попросити усіх, хто планував мене привітати, зайти на сайт фонду «Таблеточки» і перерахувати ці гроші Вані. Найкращий подарунок для мене – це дати радість і надію цьому хлопчику, – каже телеведуча.

Для того, щоб залучити більше людей, Алла Мазур завела офіційну сторінку в Facebook, де розповіла про непросту долю важкохворого юнака.

Зауважимо, що Іван Вереха 15 із 16 років бореться за життя. За словами телеведучої, люди швидше реагують на біль маленьких діток, а підлітки залишаються без належної допомоги.

Незважаючи на важкі часи українці не зачерствіли душею, вони завжди готові допомогти. Коли я дізналася про історію Івана, я зрозуміла, що треба діяти негайно, – каже Алла Мазур.

Нагадаємо, що нещодавно син Алли Мазур здивував Катерину Осадчу вибором майбутньої професії.

Новости по теме