Андре Тан: «Одній з учасниць Поверніть мені красу довелося поміняти всі зуби!»

Андре Тан: «Одній з учасниць Поверніть мені красу довелося поміняти всі зуби!»

Експерт Поверніть мені красу дав інтерв'ю виданню «Факты».

Поделиться:

Вже три сезони поспіль команда Поверніть мені красу дарує нове життя та впевненість українським жінкам. Модний експерт Андре Тан в інтерв'ю для видання «Факты» розповів деталі зйомок та зізнався, яка історія вразила його найбільше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу врятували понівечене обличчя майбутньої співачки

- Історії наших героїнь завжди були особливими, - розповів Андре Тан. - Мені здається, я пам'ятаю кожну з них. У перших сезонах жінки, які потрапляли в проект, приходячи до мене на «розбір польотів» і показуючи свій гардероб, діставали з валіз просто якісь лахи. Інакше не скажеш. Правда ...

- А зараз?

- Все змінилося. Найменше - у тому, що стосується гардеробу наших героїнь. Одягу стало в три рази менше, але він нормальний. І що найприємніше, в гардеробі кожної з учасниць з'явилися сукні. Раніше цього не було. Не скажу, що це показник зростання рівня доходів нашого населення. Нісенітниця. Просто жінки почали розуміти, що краще купити одну гарну річ, ніж тридцять три неякісних.

- Є історія, яка запам'яталася за ці сезони найбільше?

- Напевно, це Лариса з Вінниці - героїня другого сезону. Вона працювала моделлю, була неймовірною красунею, потім потрапила в аварію, і її обличчя ніби «вивернулося навиворіт». Трагедія сталася двадцять років тому, пластична хірургія тоді була не на висоті. Всі ці роки Лариса виходила з дому тільки вночі, щоб її ніхто не побачив. По суті, жінка втратила зв'язок зі світом.

Коли ми зробили жінці нове обличчя, вона цілувала нам руки і зізналася, що отримала в подарунок життя. Зараз Лариса працює в місцевому магазині, в свої 46 років знайшла чоловіка на десять років молодшого і повністю щаслива. Кожен раз, приїжджаючи до Вінниці на відкриття своїх магазинів, зустрічаюся з Ларисою. Це квітуча, весела жінка.

Була ще одна дуже важка історія - на проект прийшла колишня наркоманка Тетяна, у якої буквально «прогнило» півчерепа. Вона дуже хотіла брати участь і справді кардинально змінила своє життя. Зараз Тетяна працює на пошті, її підтримує донька. Пам'ятаю, вона сказала: «У 36 років тільки починаю жити».

- Учасниці висловлюють побажання з приводу свого зовнішнього вигляду?

- В основному, ні. Вони мені повністю довіряють. У мене є своє бачення того, як повинна виглядати героїня, в залежності від роду її діяльності та історії, з якою вона прийшла на проект. Зрештою, це моя професія.

- Що для вас краса?

- Думаю, це все ж внутрішня якість. В основному, героїні, що приходять на проект, не є красунями. Але я відразу закохуюся в них через душевну красу. Для мене важливо, щоб жінка віддавала енергію і при цьому не забувала любити себе. Краса - поняття відносне. В даний час взагалі в моді каліцтво. Всі бачили, як знущається над модою в своїй колекції для будинку Баленсиага дизайнер Гвасалія. Зараз актуальний поп-стайл початку дев'яностих, який не робить жінку красивою. А ось краса душі завжди буде в моді.

Повне інтерв'ю читайте за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Поверніть мені красу допоможе жінці, яка втратила вроду