Учасник «Голос. Діти 3» Андрій Бойко: Я ледве не втратив свідомість на сцені

За кулісами юний вокаліст зізнався, чому вирішив піти у команду MONATIKа.

Поделиться:

Підопічний MONATIKa Андрій Бойко, який успішно пройшов «сліпі прослуховуванняГолос. Діти 3 сезон 1 випуск онлайн – 02.10.2016 (відео)» у третьому сезоні «Голос. Діти» розповів за кулісами про хвилювання, кумирів та свою мрію.

На великій сцені 13-річний Андрій Бойко емоційно заспівав пісню Celine Dion «I surrender». Виступ хлопця так сподобався Тіні Кароль, Потапу і MONATIKу, що всі три зіркових тренери повернули до нього свої крісла.

Я дуже сильно хвилювався. На початку пісні у мене навіть трохи тремтів голос. Я ледве не втратив свідомість на сцені, – каже Андрій Бойко.

За словами юного співака, він не сподівався, що усім зірковим тренерам сподобається його виступ. Андрій Бойко спершу розгубився і не знав до кого йти в команду.

Серце мені підказала, що треба йти до MONATIKа. Його творчість мені найбільше подобається, – зізнався Андрій Бойко.

Незряча дівчинка до сліз розчулила тренерів «Голос. Діти 3» своїм виступомХлопчик переконує, що він боротиметься за перемогу, адже вийти у фінал – це його мрія. Андрій Бойко прийшов на «Голос. Діти 3», щоб довести батькам, що може самостійно досягти успіху.

Андрій Бойко виріс в музичній родині, його тато – Заслужений артист України, а мама – талановита скрипалька. Андрій з двох років знав напам'ять і наспівував відомі арії, які вивчив в оркестровій ямі.

Нагадаємо, що брат і сестра стали конкурентами на шоу «Голос. Діти 3».