Анна Трінчер випустила новий кліп з актором серіалу Школа

Голос країни
Анна Трінчер випустила новий кліп з актором серіалу Школа
@annatrincher_official

Учасниця Голосу країни-8 представила драматичну історію.

Поделиться:

Сьогодні, 6 квітня, акторка популярного серіалу Школа та учасниця команди Джамали у , презентувала новий кліп на україномовну пісню Живи. Героями віде стали сама трінчер та її колега по знімальному майданчику Богдан Осадчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала критику тренерів Голосу країни

"Друзі, прем'єра пісні, над якою я дуже довго працювала. Це дуже важлива для мене презентація, кожна нотка просякнута мною. Я дуже сподіваюся, що вас зачепить ця пісня не менше, ніж мене. Когось, можеливо, змотивує, комусь допоможе", — звернулася співачка до шанувальників.

Нагадаємо, що у серіалі Школа, другий сезон якого глядачі побачать восени, Анна грає школярку Нату, яка зустрічається з однокласником Назаром (Олег Виговський). Прихильники Школи давно цікавляться, чи є між акторами стосунки в реальному житті. Тим часом у своєму Instagram Трінчер активно публікує відео та знімки, на яких позує разом із Богданом Осадчуком (Тохою).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена блогерів, які лідирують у народному кастингу Школи

 

 

 

Нагадаємо, що цієї неділі Анна Трінчер позмагається за місце у прямих ефірах Голосу країни-8. Чи вдасться дівчині залишитися у команді Джамали, дивіться 8 квітня о 21.00 на 1+1.

Новости по теме