Новорічний Квартал 95: Що Олег Ляшко запропонував Ірині Білик

Новорічний Квартал 95: Що Олег Ляшко запропонував Ірині Білик

Учора, 11 грудня, у столичному палаці "Україна" відбулися зйомки "Новорічного Вечірнього Кварталу".

Поделиться:

Нещодавно у столичному палаці "Україна" відбулися зйомки "Новорічного Вечірнього Кварталу". Традиційно коміки запросили на концерт зірок, аби ті подарували глядачам свої найкращі композиції і взяли участь у гумористичних скетчах.

Так, того вечора на сцені "Кварталу" виступали ірландський рок-музикант Кріс де Бург, часта гостя зимових випусків Софія Ротару, енергійний Віктор Павлік, потужний Арсен Мірзоян, чуттєва Джамала і новоспечена матуся Ірина Білик. Цікаво, що на вихід останньої глядачі чекали чи не найбільше. Надто вже сподівалися, що виконавиця, яка нещодавно вдруге стала мамою, поділиться щастям зі сцени. Однак співачка і словом не обмовилася про малюка.

А натомість уважно вислуховувала пропозицію Ляшка-Зеленського вступити до Радикальної партії замість Злати Огнєвіч. Мовляв, на заміну він шукає саме співачку. А з Іриною політичний дует буде навіть яскравішим.

"Білик і Ляшко. Скорочено - БІЛЯШ", - переконував у милозвучності назви політик. І просив співачку обійтися без сексуальних домагань у партії: "Ірочко, давай тільки із самого початку домовимося: ти не пристаєш до мене, а я не пристаю до твоїх хлопців".

Білик же дала зрозуміти, що депутатство її не цікавить і щиро привітала Україну з настанням свят.

"Діточкам щастя й здоров'я. А вам – кохання. Взаємного", - звернулася до глядачів співачка.

Як Ляшко заманював Білик до Верховної Ради, дивіться у "Новорічному Вечірньому Кварталі" на "1+1".