Блог Олексія Душки: Як схуднути за допомогою чаю

Як схуднути за допомогою чаю
1plus1.ua

У своєму блозі ведучий програми «Життя без обману» розповів, чому не варто «бавитися» чаями для схуднення.

Поделиться:

 

Олексій Душка зворушив світлиною 3-місячної донечки21 лютого, ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка розпочав програму схуднення «мінус 20».

Читайте також: Блог Олексія Душки: рейтинг печива, яке не шкодить фігурі.

Телеведучий планує за три місяці схуднути на 20 кілограмів. Щоб підписники долучалися до програми й отримували корисну інформацію, телеведучий веде щоденник правильного харчування, ділиться секретами професійних спортсменів і дієтологів.

На своїй сторінці у Facebook ведучий пояснив, чому небезпечно вживати чаї для схуднення. На думку Олексія Душки такий метод схуднення може викликати серйозні проблеми зі здоров’ям.

Друзі, не слід бавитися чаями для схуднення, якщо їх вам не призначив лікар. Усі, хто пив такі чаї, знає, чому відбувається «полегшення». Але регулярне використання цього методу може викликати серйозні проблеми з обміном речовин, - переконує ведучий.

Читайте також: Дієта Олексія Душки: Як схуднути без шкоди для здоров'я.

Олексій Душка запевнив, що переконався у цьому після зустрічі з жінкою, яка постраждала від вживання чаю для схуднення і зараз змушена проходити серйозне лікування.

Я познайомився у лікарні з пацієнткою, якій поставили діагноз «синдром лінового кишечника». А все через що? Більше року дівчина пила послаблюючі засоби, чаї для схуднення, висівки... Дійшло до того, що без цих засобів вона не могла сходити в туалет! 10 днів!!!!! Десять днів!!! Лікарі розводили руками, а пацієнтка мучилась від болю та інтоксикації, - зауважив Олексій Душка.

Ведучий переконаний, що єдиний метод схуднути за допомогою чаю – це «сходити за звичайним чорним чи зеленим чаєм в гори» або прогулятися пішки до супермаркету.

Але перед тим, як іти до супермаркету, не забутьте викреслити зі списку продуктів «щось до чаю», - наголошує Олексій Душка.

Нагадаємо, не так давно Олексій Душка розповів, як підібрати індивідуальну дієту.