Бої на Голос. Діти та шокуючі перевтілення у Модель XL: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 27 листопада по 3 грудня

Поделиться:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Я знову тебе кохаю», понеділок-четвер о 15:45.

Сюжет ліричної комедії розгортається навколо історії закоханих Зейнеп і Фатіха. Молоді люди заради щасливого спільного майбутнього прийняли непросте рішення - потай від рідних втекти до США. Однак із часом вони розчаровуються одне в одному, і Зейнеп повертається з їхньою спільною маленькою дитиною додому, до Туреччини. Однак доля знову зводить закоханих, і виявляється, у пари ще залишилися почуття одне до одного. Не пропустіть нові серії турецького серілау з понеділка по четвер о 15:45. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал «Я знову тебе кохаю»

«Село на мільйон», понеділок-четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал і Дмитро Сова прокоментували свої стосунки

У нових серіях Село на мільйон головні герої продовжать боротьбу за заповітний спадок Юхима Кибця. Глядачі дізнаються, хто з кузенів пройде всі випробування сільським життям та стане мільйонером. Ми дізнаємось відповідь на найбільш хвилююче запитання - що зрештою оберуть наші герої - гроші чи кохання? Чи відбудеться весілля Каті та Діми та які випробування чекають на закоханих - не пропустіть у наступних серіях комедійного серіалу. 

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Мацкевич про модельну кар'єру: Як на Заході ставляться до жінок із пишними формами

У попередньому випуску реаліті-шоу Модель XL позбулися своїх комплексів, пройшовши у купальниках на найбільшій вулиці столиці. Тепер їх залишилося всього вісім. Чиє перевтілення заради кар'єри стане шоком для рідних, та чи впорається з випробуванням учасниця, яка залишилась без підтримки батьків -  дізнайтеся вже у вівторок о 22:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель XL знялися у фотосесії для відомого порталу

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску нова дружина пізнає грузинську гостинність та її зворотній бік. Як житиметься новій матусі у Грузії - не пропустіть у новому випуску Міняю жінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку поборються за владу ворожка та водій тролейбуса

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт.Дмитра Комарова закопали живцем у розпечений пісок У новому випуску програми Дмитро Комаров пробереться у лігво мафії якудза, щоб розкрити їхні таємниці. Та чи вдастся йому звідти вибратися - дізнайтеся у новому випуску тревел-шоу Світ навиворіт. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт еліксиру довголіття від японців

«Вечірній Київ», п'ятниця о 22:00

Щоп'ятниці гумористи шоу Вечірній Київ даруватимуть вам гарний настрій та лише позитивні емоції. Зіркові гумористи студії Квартал 95 запрошують усіх посміятися від душі та почати розважатися вже у п'ятницю. Нові пародії, веселі розіграші та найяскравіші зірки, які стануть головними героями оновленого шоу, - все це чекає на вас у новому випуску розважальної програми.  

«Вечірній квартал», субота о 21:15 

Вечірній Квартал – проект студії Кварталу 95 у форматі інтелектуального гумору. Нові жарти Кварталу 95 щоразу вражають своєю креативністю. У попередньому випуску жартували на теми, пов’язані з українськими політиками, машинами з іноземними номерами та появою новітніх гаджетів і роботів. Ще більше веселих жартів на актуальні теми не пропустіть у новому випуску розважальної програми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вечірньому кварталі покажуть, як політики відреагували на фільм Слуга народу

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

Команда Время и Стекло першою набрала 12 учасниківУ новому випуску шоу Голос. Діти зіркові тренери готуватимуть своїх маленьких підопічних до запеклих боїв. Юні співаки вражатимуть наших суддів та глядачів силою свого космічного вокалу. До команд зіркових тренерів потрапили лише найкращі, і тепер їм потрібно довести усім, що саме їх голос вартий перемоги. Не пропустіть битву юних вокалістів, які неодмінно полонять ваші серця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK повністю сформував свою команду