Брат і сестра стали конкурентами на шоу «Голос. Діти 3»

Ерік та Анна Мкртчан влаштували на дитячому шоу вокальне протистояння.

Поделиться:

Ерік та Анна Мкртчан влаштували на шоу «Голос. Діти 3»Голос. Діти 3 сезон 1 випуск онлайн – 02.10.2016 (відео) вокальне протистояння. Брат і сестра довго не могли визначити, хто з них співає краще, тому вони вирішили запитати думку зіркових тренерів – Тіни Кароль, Потапа і MONITAK.

На сцені «Голос. Діти 3» Ерік Мкртчан енергійно заспівав пісню Jessie J «Mamma knows best» і потрапив до команди MONATIK. На «сліпих прослуховуваннях» хлопчик реалізував ще одну свою мрію – заспівав зі своїм кумиром Тіною Кароль.

Я хочу переконати батьків у тому, що вони можуть пишатися нею так само, як Еріком, – каже Анна Мкртчан.

Аня Мкртчан прийшла на милицях на «сліпі прослуховування», щоб заспівати свою версію пісні Ані Лорак «ShadyLady». Тіну Кароль так вразив голос Анни, що вона запросила її до своєї команди.

На сцені «Голос. Діти 3» брат і сестра зізналися, що вони часто сперечаються, хто з них краще співає.

У нас прийнято поважати думку чоловіків. Проте я вважаю, що сучасні жінки можуть робити все. Я прийшла на шоу, щоб довести брату, що я сильніша, ніж він, – каже Анна.

Незважаючи на суперництво Ерік дуже вболівав за сестру. Хлопчик порадив Анні Мкртчан виступити так, наче її нога абсолютно здорова.

Ваша мама, мабуть, щаслива. Адже вперше в історії шоу двоє дітей з однієї сім’ї позмагаються у різних командах, – сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, що незряча дівчинка до сліз розчулила тренерів «Голос. Діти 3» своїм виступом.