Брат Потапа прийшов на «Голос країни 7»

Голос країни

Минулої неділі на наймасштабнішому вокальному шоу 34-річний одесит розвернув три тренерські крісла.

Поделиться:

На наймасштабнішому вокальному шоу «Голос країни-7» Роман Руссу розвернув тренерські крісла Сергія Бабкіна, Тіни Кароль та Потапа незвичним виконанням пісні Земфіри «Хочеш».

Я повернувся і побачив дорослого величезного чоловіка зі сльозами на очах. Це було так зворушливо. І нам так не вистачає справжніх чоловіків на сцені, - прокоментував виступ Потап.

Також зіркові тренери відзначили надзвичайну схожість Потапа і Романа, а Тіна Кароль зізналась, що захоплена его тембром. Після чого за учасника розгорнулась справжня битва, переможцем з якої вийшов Потап.

Ви заспівали краще оригіналу. До речі, зовні Ви дуже схожі на Потапа, як брати, - підмітив Сергій Бабкін.

34-річний Роман Руссу з Одеси прийшов на проект, тому що для його сім'ї «Голос країни» став доброю традицією. Торік участь у проекті брала його вагітна дружина, але тоді не змогла розвернути тренерські крісла. Роман закінчив Одеську консерваторію по спеціальності «оперний вокал», а зараз працює в театрі музкомедії імені Михайла Водяного, співає у рок-операх, і весь вільний час проводить з дітьми:

Працюю я вночі, а вдень весь час проводжу с дітьми: забираю зі школи, відвожу на плавання, потім на уроки гітари, - розповів Роман.

Нагадаємо, в новому сезоні кількість «сліпих прослуховувань» в проекті збільшилася до семи епізодів, а кількість учасників у кожній команді виросла до шістнадцяти. Зіркові тренери - Джамала, Сергій Бабкін, Тіна Кароль і Потап. Ведучі проекту - Катя Осадча та Юрій Горбунов.

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме