Бред Пітт відмовився платити аліменти на дітей

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Анджеліна Джолі вимагає від свого екс-чоловіка приголомшливу суму аліментів.

Поделиться:

Фото вагітної Бейонсе стало найпопулярнішим за всю історію InstagramПопулярний голлівудський актор Бред Пітт, відмовився платити аліменти колишній дружині. Екс-коханий Анджеліни Джолі не хоче, щоб вона завідувала його грошима після розлучення.

Нещодавно актриса оголосила приголомшливу суму аліментів: 100 тисяч доларів щомісяця на утримання дітей. Анджеліна Джолі підрахувала, саме стільки грошей їй достатньо, щоб одягнути, прогодувати та забезпечити всім необхідним шістьох нащадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого підозрюють у розлученні Джолі і Пітта

Також актриса хоче, щоб Піт раз на рік клав на рахунок кожної дитини 250 тисяч доларів, аж поки сума не сягне 5 мільйонів.

Голлівудський актор не захотів приймати такі вимоги, адже він не відмовляється від своїх нащадків, а навпаки вже практично півроку вимагає спільної опіки над усіма ними. Тому, на його думку, про аліменти мова йти не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт звернувся до прихильників із проханням

Зауважимо, що ініціатива розійтися належала Анджеліні Джолі. Голлівудська пара довго не давала офіційних коментарів стосовно розлучення, адже навіть найближчі друзі родини дізнавалися про сімейні проблеми від журналістів.

Західні ЗМІ повідомляють, що у заяві Анджеліна Джолі просить залишити усіх шістьох дітей під своєю опікою. З того часу, як акторка подала на розучення Пітт ще не бачився з дітьми.

Я дуже засмучений тим, що відбувається зараз. Однак найважливіше у цій історії – це наші діти. Я прошу світ залишити їх у спокої, вони мають право на особистий простір в такий нелегкий час, – сказав Бредд Пітт.

Нагадаємо, нещодавно Анджеліна Джолі разом із шістьома дітьми переїхала в Малібу. Акторка не залишає територію будинку, а її охорона ретельно перевіряє всі автомобілі, які паркуються біля будинку.

Новости по теме