Центральна лікарня: Олеся Гайова прокоментувала стосунки з Ахтемом Сеітаблаєвим

Актриса Олеся Гайова розповіла про зйомки серіалу Центральна лікарня (Центральная больница)
Фото: @o.gaevaya

Олеся Гайова: Ахтем Сеітаблаєв – це джентльмен старого гартування.

Поделиться:

У новому серіалі Центральна лікарня українська актриса Олеся Гайова стала дружиною хірурга Рустама Агаларова, якого зіграв Ахтем СеітаблаєвАхтем Сеітаблаєв: Мені було ніяково, коли бачив себе в дзеркалі в білому халаті.

За сюжетом, Рустам Агаларов закоханий у провідного хірурга провінційної лікарні Маргариту Главатських (зіграла Ольга Гришина). Лікарів пов’язує давній роман ще зі студентських часів. Почуття між закоханими спалахують з новою силою, і Маргарита опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя.

У серіалі Центральна лікарня Олеся Гайова зіграла ревниву дружину Рустама Агаларова – Ніку. Актриса розповіла про свою героїню, стосунки з Ахтемом Сеітаблаєвим і лікарський досвід.

Ольга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актрисиПРАВДА НЕГАТИВНОГО ПЕРСОНАЖА

Здорова стервозність – це не про Ніку. Вона дуже ображена на цей світ і звикла отримувати своє. Ніка звикла йти по головах. Їй абсолютно начхати, що відчувають інші. Вона грає людьми.

Ми з Нікою дуже різні люди і спочатку мені було складно її зіграти. Адже я людина миролюбна, а вона легко може відключити пацієнта від апарата. Складно було виправдати її, але з часом довелося повністю перевтілитися.

Мені завжди подобалося грати негативних персонажів, адже в них більше правди. Для того, щоб переконливо зіграти, я працюю над роллю, веду внутрішні монологи.

Ахтем Сеітаблаєв: біографія, особисте життя і найкращі фільмиСТОСУНКИ З АХТЕМОМ СЕІТАБЛАЄВИМ

Спочатку мені здавалося, що Ахтем налаштований бачити в мені і в житті, і на знімальному майданчику негативного персонажа. Але він швидко зрозумів, що я і Ніка – це дві різні людини. Ми швидко знайшли з ним спільну мову. З іншими акторами теж.

Після зйомок я майже кожному незнайомцю казала: «Ви не подумайте, нічого особистого, я в житті не така». Згодом усі краще познайомилися і все було спокійно.

Ахтем Сеітаблаєв дуже інтелігентний чоловік, джентльмен старого гартування. Якщо холодно, накриє. Якщо треба, нагодує. Він дуже хороша людина.

Актор Марк Дробот: Найкращі фільми, цікаві факти та біографія актораРАНІШЕ Я ГРАЛА ПАЦІЄНТКУ, А ЛІКАРЯ - НІКОЛИ

У дитинстві я хотіла стати лікарем. Коли оброблювала татові якусь ранку, мені здавалося, що у мене все вийде. Проте не склалося. Колись я грала пацієнтку, а лікаря – ніколи. 

На знімальному майданчику я консультувалася з лікарем, як правильно поводитися. Я уявлення не мала, як тримати в руках лікарські «інструменти».

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 16 серія онлайн.