Чим глядачів приголомшать героїні десятого сезону "Міняю жінку"

Міняю жінку
09:30
Будние
Чим глядачів приголомшать героїні десятого сезону "Міняю жінку"

Десятий ювілейний сезон проекту "Міняю жінку" стартує на телеканалі "1+1" 3 вересня о 22:00 і виходитиме щочетверга

Поделиться:

Десятий ювілейний сезон проекту "Міняю жінку" стартує на телеканалі "1+1" 3 вересня о 22:00 і виходитиме щочетверга.

Новий сезон проекту буде повністю міжнародним - сім'ї з різних країн на тиждень обміняються дружинами. Українки побувають у родинах у найвіддаленіших куточках планети: Монголії, Кенії, Шрі-Ланці, Камбоджі, Таїланді, Мексиці, Італії, Іспанії та Грузії. Учасницям доведеться познайомитись із абсолютно незнайомим менталітетом, особливостями побуту, родинними правилами інших країн. Українкам доведеться звикнути до їжі, житла, побутових і культурних відмінностей. Наприклад, волелюбна львів'янка на тиждень опиниться у побутовому рабстві класичної патріархальної грузинської родини.

Але й іноземок в українських сім'ях чекають несподіванки - від принципів виховання дітей до демократичного ставлення до жінок. Камбоджійка в Україні вперше побачить достатню кількість їжі, тому весь час буде їсти, а кенійка злякається холодильника, оскільки вперше в житті побачить побутову техніку. Але в той же час, іноземні дружини будуть вражені гостинністю, відкритістю та емоційністю українського народу.

"Зйомки нового сезону вийшли неймовірно екстремальними і найбільш масштабними за всю історію проекту. Десятий сезон зможе і на цей раз здивувати глядачів, які вже так довго з проектом. "Труднощі перекладу" чекали знімальну групу на кожному кроці, але найважливіше, що проект "Міняю жінку" відкриває українкам світ, і навпаки - показує світові Україну. І мушу сказати, нашими учасницями можна пишатися!" - розповідає креативний продюсер "1+1 Продакшн" Олена Єремєєва.

"Магія проекту "Міняю жінку" в тому, що ми можемо побачити себе з боку, впізнати в героях своїх дружин, чоловіків і рідних. І все це заради кохання - наші герої після участі в проекті починають по-іншому дивитися один на одного, переоцінюють свої стосунки і стають трохи щасливішими", - говорить керівник проекту Алєся Штогрін.

Нагадаємо, проект "Міняю жінку" створюється за британським форматом Wife Swap. У реаліті дві сім'ї на тиждень міняються дружинами. Перші три дні нова дружина живе за законами родини, в яку потрапила, наступні три дні встановлює свої правила. На сьомий день обидві родини зустрічаються на нейтральній території, щоб підвести підсумки. Ювілейний десятий сезон стартує на телеканалі "1+1" 3 вересня о 22:00.

Новости по теме