Почему Джамала отказала Потапу 15 лет назад

Голос країни

Потап відверто розповів про своє минуле.

Поделиться:

Джамала показала фото з відпочинку в розкішній вишиванціЗа лаштунками сьомого сезону талант-шоу «Голос країни»,який стартує 22-го січня на 1+1, Потап розповів, що пов'язує його з Джамалою та як він познайомився із відомою співачкою.

Зірковий тренер зізнався, що він зустрів Джамалу ще 15 років тому. До того, як Потап почав виступати з Настею Каменських, він приходив у консерваторію та шукав вокалістку, з якою міг би співати дуетом. У той час Джамала була однієї із претенденток.

Джамала – це правда, вокал і чиста емоція. Вона завжди каже правду. Її не змінила ні слава, ні перемога на Євробаченні. Вона залишилася такою, якою була, – розповів Потап.

За словами Потапа, з появою нових тренерів – Джамали та Сергія Бабкіна – на шоу розпочалося веселе і дружнє змагання за найкращий голос країни.

Потап розповідає, що Сергій Бабкін, який скоро випустить новий альбом, подарував шоу «Голос країни 7» своє тепло та бачення світу.

Він чудовий актор, який відчуває людей, спілкується з ними та любить життя, – підкреслив зірковий тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним.

Потап – єдиний з тренерів займається продюсерською діяльністю. Він зізнався, що у новому сезоні прагне знайти «той самий» голос і співпрацювати з його власником.

Як продюсер я шукаю народний і новий голос. Найголовніше, що я можу передати вокалістам – це свій досвід, – поділився Потап.

Зірковий тренер переконує, що перемога це – не головне. Важливо оволодіти собою, сценою, стати на місце глядача та просто навчитися отримувати задоволення – це основна місія тренера на шоу «Голос країни».

Це люди такі, як ми з вами. Тільки вони постійно перебувають у шаленому стресі. Моє першочергове завдання – позбутися того стресу та передати свій досвід, – каже Потап.

Потап пообіцяв, що у новому сезоні він обов'язково здивує усіх.

Нагадаємо, скоро у кінотеатрах покажуть фільм про Джамалу.

Новости по теме