День святого Валентина: Оригінальні способи зізнатися в коханні

Як оригінально зізнатися в коханні на День святого Валентина
unsplash.com

Читайте, як незвичайно освідчитися в коханні, щоб День святого Валентина запам’ятався надовго.

Поделиться:

Говорити про свої почуття до коханої людини, а, головне, доводити це діями важливо щодня. Однак особливо романтично освідчитися саме 14 лютого, в День святого Валентина.

ЧОМУ ВАРТО ОСВІДЧИТИСЯ В КОХАННІ 14 ЛЮТОГО: ЦІКАВІ ФАКТИ

За легендою, християнський священик Валентин всупереч закону імператора Клавдія таємно вінчав закоханих. За непокору Валентина стратили, а пізніше зарахували до лику святих.

Ця легенда ніби ще раз підтверджує, що любов долає всі перешкоди, вона непідвласна часу й обставинам. Тож якщо ви досі не говорили про свої ніжні почуття, 14 лютого – це найкращий привід, щоб освідчитися.

Дивіться також: День святого Валентина: 10 найкращих романтичних фільмів усіх часів.

ЯК ОРИГІНАЛЬНО ЗІЗНАТИСЯ В КОХАННІ НА ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

ПОЇДЬТЕ В ІНШЕ МІСТО

Нові емоції від подорожі зроблять ваше освідчення ще більш яскравим та незабутнім. Покажіть своїй другій половинці, що заради стосунків ви здатні на авантюри та пригоди.

Обирайте незвичайну локацію за допомогою проекту «Моя країна. Прекрасна і незалежна». Там ви знайдете підказки, як дістатися до місця, де зупинитися, що подивитися.

Важливо: У 2017 році День всіх закоханих припадає на вівторок. Тож обирайте маршрут, який займе один день або потурбуйтеся заздалегідь, щоб ваша друга половинка домовилася про вихідний.

ПОДАРУЙТЕ СВОЄ СЕРЦЕ

До вибору презенту на День святого Валентина варто підійти відповідально. Придбайте для коханої вишукану срібну підвіску PANDORA у формі серця. Такий подарунок уже є свідченням найніжніших почуттів, тож вам не знадобиться нагадувати про своє кохання.

Щоб оригінально подарувати прикрасу, влаштуйте для коханої людини справжній квест: намалюйте карту чи напишіть вказівки, де знайти «скарб».

ВІДТВОРІТЬ ПЕРШЕ ПОБАЧЕННЯ

Ви пам’ятаєте кав’ярню, де відбулося перше побачення? Пам’ятаєте, як блукали вулицями міста і годинами обговорювали улюблені книги та романтичні фільми? Навіть не забули, в що були одягнені в той день?

Не має значення, скільки часу ви вже разом, зробіть романтичний подарунок, відтворивши перше побачення. Це прекрасна нагода показати, що ви уважні до партнера, і з трепетом ставитеся до вашої історії кохання.

ВЛАШТУЙТЕ ОСОБЛИВУ ВЕЧЕРЮ

Створіть романтичну атмосферу за вечерею. Приготуйте щось смачненьке, а родзинкою вечора зробіть основну страву з освідченням в коханні.

Для цього напишіть на папері 14 причин, чому ви кохаєте свого партнера і піднесіть йому список на тарілці. Такий підхід до романтичної вечері без сумнівів здивує та зворушить кохану людину.

ВЛАШТУЙТЕ ДЕНЬ «ЗА ПЛАНОМ»

Напишіть план на 14 лютого для себе та свого партнера і виконуйте його разом. Не обов’язково вмістити в один день стрибок з пішохідного мосту, кінну прогулянку та відвідини улюбленого ресторану.

Можете обмежитися звичайними речами, які особливо приємно робити разом. Наприклад, поснідайте разом корисною гранолою, на якій горішками викладене серце, зробіть кумедні знімки в автоматі для фотографій, приготуйте вдома запашний глінтвейн та насолоджуйтеся спільним переглядом улюбленої стрічки.

ПРИГОТУЙТЕ «РОМАНТИЧНИЙ» ДЕСЕРТ

Якщо ви задумалися, чим відрізняється романтичний десерт від неромантичного, відповідь – оздобленням. Продемонструйте своєму партнеру свої кулінарні здібності, приготувавши до Дня святого Валентина щось смачненьке.

Пам’ятаймо: шлях до серця лежить через шлунок. Та якщо вашу страву прикрасити серцями чи навіть більше – написати кремом «Я тебе кохаю», романтичнішого зізнання годі шукати!

ЗДІЙСНІТЬ МРІЮ

Перетворіть День всіх закоханих на справжнє свято! Здійсніть хоча б маленьку мрію свого партнера. Прочитайте романтичний вірш улюбленого письменника, замовте пісню на радіо чи придбайте подарунковий сертифікат на курси іспанської мови.

Кохана людина відчує вашу турботу й уважність до її бажань.

У нашому спецпроекті ми розповідаємо, як перетворити День святого Валентина на справжнє свято кохання. Обирайте подарунки для коханих, знаходьте розкішні образи для романтичного вечора та зберігайте рецепти страв, які пробудять найсміливіші фантазії.