Дівчинка з Чернігівщини перетворила своїх батьків на зірок реаліті

Міняю жінку
09:30
Будние

Хто виявиться кращою господаркою в домі – молода дівчина чи досвідчена жінка?

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 телеглядачі побачать новий випуск реаліті Міняю жінку, яке стало справжнім довгожителем на українському телебаченні. У сьогоднішньому обміні візьмуть участь пари з великою різницею у віці, щоб обмінятися власним досвідом, мудрістю і сімейними цінностями, а також визначити, хто в домі краща хазяйка – молода дружина чи досвідчена жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал 1+1 шукає героїв для нового сезону Міняю жінку

Так, родина Містюків із передмістя Прилук Чернігівської області, яка живе більше 20 років у шлюбі, обміняється хазяйками дому з молодою родиною зі Львова.

Тетяна і Вадим Містюки виховують двох дівчат – Ларису та Ольгу. Цікаво, що заявку на участь у проекті подала одна із доньок, щоб її батьки змогли переоцінити власні стосунки та наповнити їх новими емоціями. Як розповідають Таня та Вадим, вони майже не приділяють часу родині, адже будують будинок, а всі гроші відкладають, щоб завершити роботу над ним. 

«З народженням дітей у нашому шлюбі зникли емоції, ми поринули в буденність і почали жити для майбутнього доньок. Кожен наступний день у нас схожий на попередній. Я сподіваюся, що після обміну наша родина зміниться на краще», - коментує Тетяна.

В сьогоднішньому обміні також візьме участь родина львів’ян Майї та Ігоря, які нещодавно почали подружнє життя. Майя працює стилістом-візажистом для наречених, а Ігор - головний механік на автостанції. Чоловік та жінка щиро кохають один одного та бережуть власне сімейне щастя. Виховувати маленьких діточок їм допомагає бабуся. Майя та Ігор вирішили взяти участь у проекті заради нового досвіду.

«Ми щасливі та закохані з моїм чоловіком. Але нам, як і будь-якій молодій родині, постійно потрібні нові емоції. Сподіваємося, що на проекті здобудемо досвід, який допоможе зробити наші стосунки ще кращими», - розповідає Дар’я.

У новій родині на Чернігівщині на молоду дружину Маїю чекає випробування домашніми турботами. Їй доведеться впоратися з великим господарством та завоювати довіру чоловіка, який набагато старший за неї, та двох дорослих дівчат. Тетяна у новій родині зі Львова знову відчує себе молодою мамою, виховуючи малят. Вона поділиться своїм досвідом з молодим чоловіком, відкривши йому не тільки переваги, але і складнощі тривалого подружнього життя. 

Хто виявиться кращою господаркою в домі – молода дівчина чи досвідчена жінка, та чи зможуть знайти спільну мову різні покоління, дивіться  вже сьогодні у новому випуску реаліті Міняю жінку о 22.00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил міцного шлюбу

Новости по теме