Дівчинка-бард зізналася, чим її «підкупив» MONATIK

Валерія Лисенко зізналася, що спільного між нею та її зірковим наставником.

Поделиться:

Учасниця «Голосу. Діти 3» змусила MONATIKа плакатиЗа лаштунками дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» найпалкіша прихильниця барду Валерія Лисенко, яка на «сліпих прослуховуваннях» виконала пісню Семена Каца «С тучки на тучку» та потрапила в команду до MONATIKa, розповіла звідки в неї любов до укулеле та що спільного між нею і її новим наставником.

Незважаючи на свій юний вік, Лера співає під гітару пісні на вірші Булата Окуджави і по-дорослому розмірковує про життя. Акомпанує Лера собі на укулеле – гавайському щипковому музичному інструменті.

Рік тому я побачила в однієї дівчинки укулеле. Мама запитала мене, чи я хочу собі такий музичний інструмент у подарунок на день народження, і я відповіла «так»,– розповідає Валерія Лисенко.

Дівчинка прийшла на проект «Голос. Діти 3», щоб популяризувати бардівську пісню. Валерія зізнається, що вона планувала піти в команду Тіни Кароль, але коли побачила Діму MONATIKa, передумала.

Коли я дізналася, що він пише сучасну музику, у мене не залишилося жодних сумнівів. Я ж вмію робити бітбокс, тому й пішла до нього в команду, – каже юна артистка.

Нагадаємо, що учасниці «Голос. Діти 3» підготували для MONATIK несподіваний сюрприз.