Дмитра Комарова запросили на роль демонічного священика

Світ навиворіт. Україна
Дмитра Комарова запросили на роль демонічного священика

Ведучий програми Світ навиворіт зіграв на сцені балійського театру.

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник-екстремал Дмитро Комаров отримав роль у театрі. У об'ємній білій перуці і з дивним гримом на обличчі він зіграв напівдемона-напівсященика в п'єсі одного з театрів на острові Балі.

Як Дмитро вживався у роль, і як індонезійська публіка прийняла нового актора, ведучий покаже в новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 29 червня, на каналі 1+1. Початок – об 11:00.

Комаров став першим в історії українцем, який вийшов на сцену балійского театру. Йому довірили роль демонічного священика в одній з найважливіших сцен Рамаяни. Заради ролі йому довелося змінитися практично до невпізнаваності.

Також у новій серії – одне з найбільш шокуючих і грандіозних видовищ на острові Балі – обряд масової кремації. Цю сумну подію місцеві жителі перетворюють на феєричне свято з танцями і веселощами.

А після танців на похороні "Світ навиворіт" вирушивув у гості до кращого експерта з Індонезії на пострадянському просторі. Михайло Циганов показав Дмитру Комарову, як перетворити своє життя на мрію – цілий рік жити і працювати в тропіках, орендуючи розкішну віллу на Балі за ціну хрущовки в Києві.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує світом тільки вдвох з оператором, часто опиняючись в найбільш небезпечних та екзотичних місцях, яких немає в жодному туристичному маршруті.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті "1+1". 

Новости по теме