Дмитро Комаров більше місяця прожив з племенем колишніх людожерів

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров більше місяця прожив з племенем колишніх людожерів

Незабаром глядачі побачать історію, яка відбулася з ведучим Світу навиворіт на острові Нова Гвінея. 

Поделиться:

Незабаром глядачі "1+1" побачать історію, яка відбулася з ведучим "Світу навиворіт" Дмитром Комаровим на острові Нова Гвінея. Цей острів називають найбільш диким куточком планети. Але саме український прапор для місцевих жителів відтепер є символом щирості та людяності.

Заради цієї серії "Світу навиворіт" Дмитро Комаров ризикував життям. Українські журналісти більше місяця прожили у кам'яному столітті разом з племенем колишніх людожерів. І Дмитро допоміг папуасам збудувати справжній дім. Цей дім – на шаленій висоті, на самій верхівці 30-метрового дерева.

Коли українці запропонували свою допомогу, аборигени дуже здивувалися. Важко було повірити, що прибульці з іншого світу, навіть з іншого століття, будуть ризикувати життям заради хатини для місцевої родини.

Про те, наскільки небезпечною від самого початку була ця подорож, Дмитро розповідає відверто:

"Ми не знали, куди їдемо, на який термін, на чому і як довго будемо добиратися, як складуться відносини з колишніми канібалами, чи буде налагоджено контакт. Це була експедиція під девізом "не вірю". Не вірилося, що в світі ще залишилися настільки дикі, абсолютно незаймані людиною місця, де ти можеш кілька діб плисти на каное по джунглях, не зустрічаючи поселення людей. Це були відчуття, які я не забуду ніколи".

Що змусило відчайдушного Дмитра взятися за первісні інструменти та залізти на верхівку дерева, висотою з 9-поверхівку, – дивіться у документально-пізнавальному фільмі від "Світу навиворіт". 

А після цієї історії – весь екстрим зйомок "Світу навиворіт" на великому екрані. Що відбувалося за кадром? Дмитро Комаров вперше покаже це у "фільмі про фільм". 

Новости по теме