Дмитро Комаров полетів до людожерів з салом і горілкою

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров полетів до людожерів з салом і горілкою

Ведучий програми Світ навиворіт відправився у нову відчайдушну подорож - шукати на острові Нова Гвінея дикі племена з кривавими традиціями.

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вирішив підкорити нову екзотичну країну - Індонезію. Аби провести його, в аеропорт приїхали десятки прихильників. Виявилося, що окрім побажань Дмитро взяв у дорогу ще й чимало подарунків... для індонезійських людожерів. Ексклюзивне відео про те, як Комарова проводжали у небезпечну подорож, зняв "Сніданок з 1+1". 

Дмитро відправився у подорож на кілька місяців - як завжди, з квитком лише в один кінець.

"В нас плани, по-перше, на Індонезію. І особливо, на Нову Гвінею. Особливо, сучасні людожери. Є вони чи нема. Тому що років 10 тому вони ще були. Я торік їздив на розвідку. І років 10 тому один турист з Польщі був змушений тікати з Нової Гвінеї, тому що його хотіли спробувати", - розповів Комаров.

Щоб із Дмитром не сталася така халепа, він везе тубільцям чимало подарунків – сало, горілку та вишиванки для вождя племені та його дружини.

"Сніданок" також передав папуасам гостинці – цукерки та футбольний м'яч, як символ улюбленого виду спорту українців і запрошення – "велкам ту юкрейн". Вже за кілька місяців Дмитро Комаров покаже нам новий сезон "Світу навиворіт".