Дмитро Комаров взяв участь у зйомках фільму із Кайлі Міноуг (ФОТО)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров взяв участь у зйомках фільму із Кайлі Міноуг (ФОТО)

Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров зізнався що під час своєї першої подорожі країною брав участь у зйомках справжнього індійського фільму.

Поделиться:

 

Боллівуд – візитна картка Індії. Ведучий "Світу навиворіт" Дмитро Комаров зізнався, що під час своєї першої подорожі країною долучився до місцевої "фабрики мрій" та взяв участь у зйомках справжнього індійського фільму.

"Я став ходити по місту та питати, яким чином туди можна потрапити. Знайшов кур'єра -  здоровенного товстого дядьку (я його назвав сутенером), який займається набором європейців для зйомок. Він у сьомій-восьмій годині ранку ходить біля McDonald's і збирає людей. Причому, відбувається це у тому самому місці, яке в "Шантарамі" описує Грегорі Девід Робертс. Це чиста правда! У якийсь момент до тебе підходять і кажуть, що потрібні білі обличчя. Як правило, не пояснюють навіть у який фільм. За знімальний день платять близько $20", - розповів ведучий у інтерв'ю журналу "Viva!".

Студія представляє собою величезну територію з ангарами, які простягаються на десятки кілометрів. І в кожному такому павільйоні щось знімають. Після 4-годинного очікування охорона забрала у Дмитра Комарова камеру, телефон та відрядила до костюмерів.

"Мене дуже смішно вбрали: у срібну обтислу футболку і чоботи-козаки на високому каблуці. Тревел-штани з кишенями дозволили залишити. Я був справжнім "танцюристом диско".

Та раптом на знімальному майданчику зв'явилася австралійська співачка Кайлі Міноуг. Це було несподівано, але стало зрозуміло, чому охорона забрала у акторів камери.

"Знімався фільм "Смуток". Скільки я себе у цьому епізоді потім не видивлявся - не побачив. Напевно, вирізали при монтажі, як я під сценою танцюю під час виступу Кайлі. У заторі зі слоном. Один момент мене хвилював: ось як довести потім, що я знімався із зіркою? Потрібне фото. А камеру-то забрали".

Після завершення зйомок Дмитро Комаров звернувся до охорони та представився відданим шанувальником відомої співачки.

"Зрозуміте, я з дитинства мріяв про зустріч із кумиром, це шанс всього мого життя!" Коли Міноуг вийшла зі своєї гримерки, мене все-таки підпустили до неї. Нам навіть дозволили обійнятися і сфотографуватися. Кайлі запитала, звідки я, відповів, що з України".

Повне інтерв'ю про подорож до Індії та ексклюзивні архівні фото з подорожі шукайте у новому випуску журнала "Viva!". Нагадаємо, Дмитро Комаров розповів про переваги та недоліки лижного відпочинку в Україні.

ФОТО: Дмитро Комаров

Дивись ювілейний випуск програми "Світ навиворіт" онлайн:

Новости по теме