Дмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Діти

Зірковий ведучий втілив бажання юної співачки в реальність

Поделиться:

Марія-Даніела з Києва мріє про велику сцену. Дівчинці вдалося здійснити бажання батька і потрапити на шоу Голос. Діти. Марія-Даніела обрала пісню Beyoncе «Running» і стала частиною команди Наді та Позитива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 5.11.2017

Крім того, юна співачка розповіла, що обожнює Дмитра Комарова і хоче стати його супутницею у програмі Світ навиворіт. На сліпих прослуховуваннях Дмитро пообіцяв, що познайомиться із дівчинкою у найближчий час. 

Після виступу Марії-Даніели Надя Дорофєєва зателефонувала Дімі із проханням познайомитися із юною шанувальницею його шоу. Згодом зірковий ведучий завітав на дитяче талант-шоу і зустрівся з Марією-Даніелою. Дмитро зізнався, що йому приємно, що дівчинка знає усе про його проект, не пропускає жодного випуску і ставить перед собою велику мету.

Ми з Марією-Даніелою домовились зустрітись у кінці проекту Голос. Діти. Я сподіваюсь, вона обов’язково потрапить у фінал.

У Марії також є ідеї проектів, які б допомогли врятувати нашу планету та екологію. Такі глобальні дитячі мрії неодмінно збудуться, якщо не здаватися і йти вперед. 

У дитинстві я теж був мрійливим. Я хотів стати футболістом і був шаленим фанатом збірної Динамо.

Згодом Дмитро зрозумів, що насправді мріє стати відомим журналістом, займатися розслідуваннями та зйомками, робити репортажі. 

Я прийшов до своєї мети і не сумніваюся, що Марія-Даніела теж зможе, адже вона вже на правильному шляху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зоряні війни: Протистояння між Могилевською та Дорофєєвою вийшло на новий рівень