Дочка Ольги Фреймут прийшла на «Розсміши коміка. Діти»

11-річна дівчинка викликала фурор на проекті дотепними жартами про мамину роботу.

Поделиться:

У новому випуску другого сезону «Розсміши коміка. Діти», який телеглядачі «1+1» побачать завтра о 20:15, свої сили випробує донька телеведучої проекту «На ножах-2» Ольги Фреймут - Злата Мітчелл.

Я навчаюся у звичайній київській школі. Як і всі діти, іноді буваю неслухняною. Але і тоді, мою маму в школу не викликають. Воно їм треба?!», «Якщо я сьогодні виграю гроші, мама сказала, щоб ви їх скинули на картку, тому що цей бруд мені в руки брати не можна, - жартувала Злата на сцені проекту.

Зазначимо, за лаштунками учасницю підтримувала бабуся. За словами Ольги Фреймут, саме від бабусі Алі дочка успадкувала вміння яскраво і образно розповідати про сіре та буденне.

Сама телеведуча, за словами дочки, перебувала в цей час на зйомках. Нагадаємо, навіть під час третьої вагітності Ольга продовжує активну роботу над проектом «На ножах-2».

У коментарі «КП в Україні» ведуча каналу «1+1» зізналася, що дуже важливо розвивати у дитини почуття гумору.

Якщо дитину не навчити дивитися на проблему з гумором, може статися надлом і розвинутися комплекси в майбутньому. Вміти сміятися над собою перш, ніж це зроблять інші, - ось правило, яким я «озброїла» дочку, - вважає Ольга Фреймут.

Чи вдасться Златі розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового, дивіться в новому випуску другого сезону «Розсміши коміка. Діти» завтра о 20.15 на «1+1».