Донька Джонні Деппа стала обличчям нового випуску Vogue

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Лілі-Роуз Депп знялася у фотосесії для відомого британського журналу.

Поделиться:

17-річна Лілі-Роуз, донька американського актора Джонні Деппа та французької акторки Ванесси Параді, знялася для обкладинки британського журналу «Vogue». У своєму Instagram вона зізналася, що мріяла про це вже давно. Про це йдеться в сюжеті «Сніданок з 1+1».

Зіркову дівчину важко знайти в соціальних мережах, Лілі прагне зберегти елемент таємниці у своєму житті. За словами доньки Джонні Деппа, вона ніколи не хотіла розповідати занадто багато про себе.

Після того, як ви почнете давати людям інформацію про своє життя, вони почнуть хотіти все більше і більше, - зізнається Лілі-Роуз .

Однак для британського журналу Vogue дівчина зробила виняток і дала розлоге інтерв’ю. У ньому донька Джонні Деппа розповіла про своє виховання. 

Мої батьки ніколи не були зі мною суворими Завжди мені довіряли, давали право самій приймати рішення, і уявляєте: мені навіть не було проти чого бунтувати!,- розповіла дівчина.

Зараз Лілі-Роуз активно займається кар’єрою. Вона вже встигла знятися в кількох фільмах і попрацювати з відомим будинком моди  Chanel. До речі, Лілі називають музою цього бренду і саме вона з’явилася у новій відео-рекламі славнозвісного аромату «Chanel №5» .

Нагадаємо, не так давно Джонні Депп знову став холостяком.

Новости по теме