Дружина Бурака Озчівіта виклала перші фото з медового місяця

Фахріє Евджен виклала перші фото з романтичної подорожі
1plus1.ua

В мережі з'явилися перші фото з романтичної подорожі Бурака Озчівіта й Фахріє Евджен.

Поделиться:

Скоро на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового турецького серіалу «Нескінченне кохання» («Kara Sevda»). Головну роль у картині виконав Бурак Озчівіт. Актор уже  полонив не одне жіноче серце, зігравши в відомих серіалах «Величне століття. Роксолана» та «Корольок – пташка співоча».

Нещодавно Бурак та одна з найгарніших актрис турецького кінематографу Фахріє Евджен зіграли найочікуваніше весілля року, яке користувачі соціальних мереж вже прозвали «подією століття».  А одразу після весілля молодята вирушили у романтичну подорож на Мальдіви.

Дружина Бурака вже опублікувала декілька перших світлин з медового місяця, на яких молодята позують, не приховуючи свого щастя.

Цікаво, що авіакомпанія, послугами якої скористалося подружжя, привітала Бурака та Фахріє тортом з портретом молодят.

Нагадаємо, що «Нескінченне кохання» – мелодрама про справжні почуття, які здатні витримати будь-які випробування. За сюжетом Кемаль (Бурак Озчівіт), хлопець  з сім’ї середнього достатку, зустрічає кохання всього свого життя – Ніхану (Несліхан Атагюль), гламурну дівчину із заможної стамбульської родини. Молоді вподобали одне одного з першого погляду й вирішили створити сім’ю. Та на їх шляху виникає одразу декілька перешкод. Першими проти шлюбу виступили рідні дівчини. Батьки героїні вважають, що їх донька буде щасливою тільки з більш заможним хлопцем. А брат-близнюк Ніхан – Озан під впливом Еміра, який вже давно закоханий у героїню, влаштовує пастку, щоб розлучити молодих. Але при цьомувін випадково вбиває іншу дівчину. Емір пропонує Ніхан врятувати її  брата, але за однієї умови: героїня має вийти за нього заміж. У відчаї дівчина погоджується на пропозицію. Через довгих п’ять років Кемаль, який став заможним, повертається у рідні краї та прагне помститися за свою кохану.

Головні ролі в мелодрамі виконали відомі турецькі актори Бурак Озчівіт, Несліхан Атагюль, Каан Урганджіоглу та Меліса Асли Памук.

Зазначимо, що телеканал «1+1» покаже одразу два сезони серіалу «Нескінченне кохання».

Дивіться прем’єру нового турецького серіалу «Нескінченне кохання» незабаром на телеканалі «1+1».