Джамала прокоментувала участь Зіанджи у Голосі країни

Голос країни

Що думає тренер шоу про появу Зіанджи на сцені вокального проекту.

Поделиться:

Тренер Голосу країни-8 , яка очікує на первістка, прокоментувала участь екс-Бориса Апреля Зіанджи у «сліпих прослуховуваннях» восьмого сезону Голосу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зізналась, як вагітність вплинула на її стосунки з чоловіком

«Я знаю, що саме український Голос країни дивляться по всьому світу. Під час гастролей до мене часто підходять люди та роблять компліменти проекту, зокрема у Грузії та Казахстані. Я вважаю, що Зіанджу потрібно оцінювати, як співачку. У неї є минуле, але для мене важливо, щоб вона розкривалась, як артистка. Від того, що Зіанджа стала жінкою, моє ставлення до неї не змінилось: вона є учасницею Голосу країни», - зізналась співачка «КП в Україні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер» — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Також Джамала поділилась, що добре знає всіх учасників національного відбору Євробачення-2018, і впевнена, що перемогти має тільки гарна пісня:

«Як не крути, але я знайома зі всіма конкурсантами, адже передусім я музикант, і ми з ними перетинаємося на різних творчих майданчиках. З Tayanna, учасницею п’ятого сезону Голосу країни, ми знайомі ще з часів Нової хвилі – вона працювала у студії, де я записувалась. Із Сергієм Бабкіним ми сидимо у червоних кріслах Голосу країни, Constantine, LAUD та Інгрет Костенко, Julonoza – учасники Голосу країни».

Нагадаємо, що тренерами Голосу країни-8 стали Тіна Кароль, Потап, Джамала та Сергій Бабкін. У новому сезоні  на вокалістів очікують нові правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним із нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір він буде показувати користувачам соцмереж найцікавіші моменти з-за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Дивіться Голос країни щонеділі о 21:00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Кекелія та Роман Дуда: «Нашим спільним проектом буде сім’я»

Новости по теме