Джамала станцювала тверк під виступ молодої матусі з команди Потапа (відео)

Голос країни

Ірина Гросу спричинила справжній фурор на «сліпих прослуховуваннях» вокального шоу.

Поделиться:

Катя Осадча поділилася романтичною світлиною з коханимОдним з найемоційніших виступів минулого випуску «Голос країни 7» стало виконання молодою мамою Іриною Гросу пісні Lorde «Royals». На перших секундах виступу молода мама зуміла повернути всі чотири крісла зіркові крісла.

Ірина Гросу виступила в техніці «вокальний лупінг», за допомогою голосу вона створює музичні аранжування. При цьому дівчина використовує такий же «семплер», на якому Іван Дорн минулого сезону «Голосу країни» писав треки в перервах між зйомками «сліпих прослуховувань».

Кожен із зіркових тренерів хотів переконати вокалістку піти в свою команду.

Скільки я не намагався поєднувати на концертах «семплер» і гітару – це дуже складно. Але у тебе вийшло, ти молодець, – прокоментував Сергій Бабкін.

Своєю чергою Джамала не могла стримати емоцій і почала танцювати просто біля зіркового крісла. Проте своїм новим наставником Ірина Гросу обрала Потапа.

Після виступу учасниці «Голос країни 7» Сергій Бабкін та Тіна Кароль, використовуючи «семплер» учасниці, показали невелику музичну імпровізацію, під час якої Потап прочитав реп.

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Бабкін зізнався, чим кохана полонила його серце.

Новости по теме