Джамала презентує нову пісню на гранд-фіналі «Євробачення 2017»

Голос країни
Джамала презентує нову пісню на гранд-фіналі Євробачення(відео)
1plus1.ua

Зірковий тренер «Голос країни 7» виступить з новою композицією українською мовою.

Поделиться:

Джамала: «У мене навіть немає часу вийти заміж»Українська співачка Джамала та зірковий тренер проекту «Голос країни 7» двічі виступить на Євробаченні-2017.

Під час Першого півфіналу Джамала виконає композицію «Заманили», яка була написана співачкою спільно з етно-хаос групою «ДахаБраха» і вийшла в світ в кінці жовтня 2016- го року. Пісня була відзначена музичною премєю YUNA-2017 номінації «Кращий дует».

На Євробаченні зірковий тренер «Голос країни 7» представить і симфонічну версію пісні «1944», створену спеціально для цього шоу. Саме з нею Джамала перемогла на міжнародному пісенному конкурсі минулого року.

На даний момент ролик з її виконанням набрав більше 26 мільйонів переглядів в YouTube, а офіційний відеокліп «1944» подивилися майже два мільйони разів.

Та головною прем'єрою майбутнього Євробачення стане презентація нового синглу Джамали «I Believe in U». Для виконання композиції артистка планує залучити учасників своєї команди телевізійного шоу «Голос країни 7» на «1 + 1» Анну Куксу, Наілє Ібраїмову і Кемі Оке.

Зауважимо, 12 травня відбудеться сольний концерт Джамали в київському Палаці спорту. Виступ обіцяє бути наймасштабнішим та найбільш видовищним з усіх, які були на даний момент в кар'єрі співачки. Нова концертна програма отримала назву «I Believe in U» за назвою однойменного синглу. В її основу ляже новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали 1944, випущеного Universal Music Group, а також кращі композиції співачки різних років.

Крім цього, на сцену разом з Джамалою піднімуться і учасники телевізійного шоу «Голос країни-7» Анна Кукса, Наіль Ібраімова, Лусіне Кочарян, Кемі Оке і Ніні Цнобіладзе. Разом зі своїм зірковим тренером вони виконають знамениту композицію групи «Queen Somebody to Love».

Нагадаємо, не так давно Джамала презентувала пісню, присвячену нареченому (відео).

Новости по теме