Від моделі до першої леді США: стиль Меланії Трамп

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Как Мелания Трамп попала в Белый дом прямо с обложки мужского журнала.

Поделиться:

Меланія Трамп, дружина майбутнього Президента США, стала єдиною в історії Білого дому першою леді, що працювала моделлю. Більшість її знімків публікувалися у чоловічих журналах.

Саме завдяки роботі Меланія познайомилася з майбутнім чоловіком ─ Дональдом Трампом. Її вже називають найспокусливішою першою леді у світі (досі це звання належало Карлі Бруні). 

Принц Гаррі підтвердив чутки про роман із американською актрисоюНа виголошення переможної промови свого чоловіка Меланія одягнула вишуканий брючний костюм білого кольору. Стиль Меланіїї Трамп можна назвати класично-сексуальним. На публічних заходах вона переважно з'являється в елегантних костюмах, сукнях за коліно,строгих пальтах та лаконічних лодочках.

У повсякденному житті Меланія міксує дорогі дизайнерські речі з базовими сорочками та джинсами скінні. Проте іноді минуле моделі чоловічих журналів дається взнаки і вона дозволяє собі занадто відверті бандажні сукні і глибокі декольте. 

На з'їзді Республіканської партії Меланіїї не вдалося уникнути модного «ляпу», одягнувши сукню відомого британського дизайнера, яка виявилась весільною.

Найближчим часом дружині майбутнього президента доведеться забути про сміливі луки і довіритися порадам протокольної служби Білого дому.

Дональд Трамп, відомий своїми сексистськими висловлюваннями, завжди любив гарних жінок.Ставши третьою дружиною одного з найвпливовіших мільярдерів свту, Меланія перестала позувати оголеною для глянцю. Але це не завадило їй стати «міс бікіні» у 2000 році.

Нагадаємо, що 9 листопада представник республіканської партії Дональд Трамп переміг у президентських гонках США. Розрив між ним та демократкою Хіларі Клінтон становив 1%. Окрім того, республіканці отримали більшість у Сенаті та Палаті представників.

Дивіться прем'єру ситкому «Недотуркані» про нелегке життя народних обранців.

Новости по теме