Експерт шоу "Поверніть мені красу" прокоментував невдалі пластичні операції зірок

Експерт шоу "Поверніть мені красу" прокоментував невдалі пластичні операції зірок

Дмитро Слюссер розпові до яких методів зміни зовнішності вдавалися знаменитості

Поделиться:

Знімки нового обличчя голлівудської акторки Рене Зельвегер сколихнули інтернет і надихнули kp.ua з'ясувати, до яких методів зміни зовнішності найчастіше вдаються зірки.

Прокоментувати метаморфози знаменитостей журналісти попросили експерта програми "Поверніть мені красу" на телеканалі "1+1" Дмитра Слюссера.

Відомий пластичний хірург розповів, за допомогою чого прикрашали себе зірки і як тепер розплачуються за бажання бути досконалими.

Міккі Рурк, 62 роки.

- Міккі Рурк вдавався до підтяжки обличчя і блефаропластики. Причому новий вигляд його точно не прикрашає. Про підтяжки обличчя красномовно говорять залисини в зоні скронь і мочки вух - місця, куди накладаються шви під час операції. На його зовнішності в чому позначається нездоровий спосіб життя: набрякле обличчя, обвисла шкіра в області вилиць.

Судячи з останнього знімку, він повністю розчарувався в пластичної хірургії та косметології, оскільки не намагається підправити явні вади пластики. Хоча, думаю, варіанти, здатні поліпшити його зовнішність, ще залишилися.

Зараз він зовсім не схожий на себе в молодості. Недоторканими залишилися лише його усмішка і специфічні носогубні складки. Середня ж частина обличчя і очі змінилися до невпізнання.

Ірина Білик, 44 роки.

- У Ірини Білик такий тип обличчя, на якому достатньо швидко і дуже явно позначаються вікові зміни. Щоб їх приховати, співачка неодноразово вдавалася до послуг косметологів і пластичних хірургів - робила підтяжку обличчя і блефаропластику, про що свідчить неприродна міміка. Окрім того, співачка вдавалася до методу заповнення обвислих ділянок (завдяки цьому способу шкіра наповнюється і підтягується). Але з обсягами явно перестаралися, що добре видно на крайній фотографії: губи і середня частина обличчя сильно перекачані.

Якщо порівнювати фотографії Ірини зараз і в молодості - це дві абсолютно різні людини.

Наталя Андрейченко, 58 років.

- Не впевнений щодо підтяжки обличчя, але якщо вона і була, то зроблена досить набридливо, порівняно з Міккі Рурком. Зате у Наталі, як і у Ірини Білик, був не дуже вдалий досвід з наповнювачами, і в першу чергу це стосується губ, збільшення яких призвело до порушення балансу і втрати шарму. Справа в тому, що з віком наші губи стоншуються, тоді як ніс, навпаки, потовщується. Ось і виходить великий дисонанс, коли достатньо нетонкий кінчик носа і штучно збільшені губи "сидять" на одній особі. Також використовувався ботокс, про наявність якого ми можемо судити за збільшеною відстанню між бровами. Порівнюючи фотографії Наталії, можна побачити, що впізнаваними залишилися лише очі актриси.