Експерти «Поверніть мені красу» допоможуть героїні, яка пожертвувала вродою, намагаючись завагітніти

Дивіться вже сьогодні історію жінки, яка мріяла стати матір'ю і заплатила за це своєю вродою.

Поделиться:

У новому випуску програми «Поверніть мені красу», який вийде сьогодні о 22:00, команда порятунку намагатиметься допомогти 40-річній Юлії Жаріковій. Жага материнства спотворила її тіло та відвернула від неї чоловіка.

Героїня «Поверніть мені красу» кардинально змінила зовнішність заради свого сина (до і після)Юлія була щасливою у шлюбі, доки не стало зрозуміло, що вони з чоловіком не можуть мати дітей. Протягом кількох років пара зробила 6 спроб штучного запліднення, і кожна з них була невдалою.

Гормонотерапія під час штучного запліднення призвела до того, що розмір грудей дівчини збільшився з 3-го до 8-го. Через це у жінки з’явилися серйозні проблеми із хребцями грудного відділу: міжхребцеві диски зсуваються, і Юлія відчуває постійний біль у спині. Лежачи вона задихається під вагою власних грудей. Позбутися цих проблем можна лише шляхом зменшення їх розміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 розповсюджених міфів про пластичну хірургію

Чоловік наполіг на тому, аби Юлія припинила подальші спроби завагітніти та не марнувала гроші. Після цього рішення подружнє життя почало стрімко руйнуватися, і закохані день за днем віддалювалися один від одного. Останнім часом пара навіть перестала жити разом.

Юлія мріє повернути здоров’я та бути матір’ю у будь-який спосіб. Експерти готові повернути їй вроду, та чи зможе жінка повернути втрачене кохання?