Експерти «Поверніть мені красу» спробують допомогти учасниці відчути себе у своєму тілі

У новому випуску проекту «Поверніть мені красу» учасниця проекту отримає можливість стати тією, ким себе відчуває.

Поделиться:

Андре Тан: «Другий сезон «Поверніть мені красу» став для мене викликом»Сьогодні, 5 жовтня, о 22:00 глядачі телеканалу 1+1 стануть свідками надзвичайно складного завдання. Експерти «Поверніть мені красу» спробують виправити помилку природи та подарувати героїні можливість відчути себе у своєму тілі.

Здається, природа дала героїні програми тіло, незважаючи на її самоідентифікацію. Олександра Гуцуляк народилася одночасно з чоловічими та жіночими статевими ознаками. Дізнавшись про це, матір відмовилася від немовляти.

В інтернаті, куди потрапила Олександра, її виховували дівчинкою. Незважаючи на помилку природи, учасниця «Поверніть мені красу» завжди відчувала себе жінкою. За право бути собою на всі 100% Олександра бореться не перший рік. Вона перенесла серйозну операцію, яка, на жаль, не дала бажаних результатів.

Героїня програми хоче насолоджуватися простими речами: ходити на пляж, одягати красивий жіночний одяг та нарешті побачити перед дзеркалом ту, ким вона себе відчуває. «Команда порятунку» – остання надія Олександри на жіноче щастя.

Дивіться, чим закінчиться «протистояння» експертів та природи у проекті «Поверніть мені красу» вже сьогодні, о 22:00 на телеканалі 1+1.