Експерти «Поверніть мені красу» зробили справжнє диво: перевтілення Тетяни Вороніної (до і після)

Учасниці другого випуску передачі «Поверніть мені красу» не лише повністю змінили зовнішність, а й врятували життя.

Поделиться:

Вчора, 14 вересня, о 22:00 глядачі телеканалу 1+1 стали свідками справжнього дива. Експерти програми Поверніть мені красу взялися за надзвичайно складний випадок Тетяни Вороніної. Вони не лише повністю змінили зовнішність жінки, а й врятували їй життя. 

У 18 років життя дівчини зіпсував нав'язливий прихильник, якому вона не відповідала взаємністю. Вирішивши помститися за нерозділене кохання, він облив кохану сірчаною кислотою. 10 років Тетяна жила у стражданнях, дівчина навіть розбила вдома дзеркало, щоб не бачити страшних наслідків втраченої краси. До участі в проекті Тетяна перенесла 15 пластичних операцій, але позбутися наслідків трагедії та почати жити по-новому їй вдалося лише після участі в програмі Поверніть мені красу

Пластичний і реконструктивний хірург Ростислав Валіхновський стверджує, що випадок Тетяни став одним з найскладніших на проекті. Лікар не лише прибрав страшні шрами на обличчі та тілі жінки, а й видалив Тетяні чужорідне тіло, яке могло спричинити зараження. 

Ми видалили Тетяні чужорідне тіло - сітчастий матеріал - яке поставили лікарі під час первинних операцій. Чужорідне тіло під шкірою стало причиною септицемії - важкого стану, що викликається попаданням в кров і тканини збудників інфекції. Це могло спричинити за собою зараження крові і смерть пацієнтки, - розповів лікар.

Психолог Олена Любченко лікувала душевні шрами учасниці, а дизайнер і стиліст Андре Тан перетворив Тетяну з сірої мишки у чуттєву блондинку. 

Наприкінці програми перед рідними та близькими, які прийшли підтримати Тетяну на фіналі, постала вже не закомплексована жінка зі шрамами на обличчі та душі, а впевнена у своїй зовнішності та силах красуня.

Дивіться Поверніть мені красу – 2 випуск онлайн