Екстремал Дмитро Комаров проміняв машину на бігового буйвола

Світ навиворіт. Україна
Екстремал Дмитро Комаров проміняв машину на бігового буйвола

Ведучий програми Світ навиворіт став учасником буйволиного забігу на острові Балі

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник-екстремал Дмитро Комаров став учасником буйволиного забігу на острові Балі.  Величезними тваринами він управляв без страхування і захисного спорядження – точно так, як це роблять місцеві сміливці під час фантастичних за розпалом пристрастей змагань.

Чи реально не травмуватися під час такої авантюри, Діма покаже в новій серії "Світу навиворіт" на каналі "1+1" у неділю, 6 червня. Початок – об 11.00.

Ці небезпечні змагання називають буйволиною "Формулою 1". Їх проводять у єдиному місці на планеті – на острові Балі, в селищі Джимбаран. Для змагання створені спеціальні траси, а "вершники" розганяють звірів до скаженої швидкості. Так місцеві мешканці розважаються, починаючи з ХІІІ століття.

До речі, після небезпечних буйволиних перегонів Комаров розслаблявся на березі океану. За компанію з ним відпочивав знайомий українець, який знайшов на Балі не тільки другий дім, а й і роботу своєї мрії. Подробиці посиденьок – також у новій серії.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста й мандрівника Дмитра Комарова на каналі "1+1". Дмитро мандрує удвох із оператором, часто опиняючичь у місцях, де ще не ступала нога туриста.

Індонезійський сезон – п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті 1+1. 

Новости по теме