Фанати серіалу Школа не вмістилися в один з найбільших ТЦ столиці

Школа
 Фанати серіалу Школа не вмістилися в один з найбільших ТЦ столиці

На зустріч з зірками серіалу Школа прийшло більше восьми тисяч шанувальників.

Поделиться:

Сьогодні у київському торгівельному центрі Гулівер пройшла фан-зустріч акторів успішного з його прихильниками – про зустріч ми повідомляли на офіційних сторінках каналу та серіалу у соціальних мережах. Вже тоді було зрозуміло, що зацікавлених більше ніж багато – але реальна кількість усіх, хто мріяв побачити зірок серіалу на власні очі перевершила наші найсміливіші очікування!

На фан-зустріч, за попередніми підрахунками, прийшло 8 600 шанувальників! Це сприничило певні проблеми – зокрема, акторів довелося виводити до публіки двічі, адже під час першої їх спроби вийти до фанатів у охорони ТЦ Гулівер були сумніви щодо їх безпеки. Але все ж таки зустріч відбулася!

Вечір почався з виступу групи Антитіла, їх хіт “Там, де ми є” став офіційним саундтреком для серіалу – і неофіційним гімном для усіх сучасників його героїв. Звичайно, усі слова публіка виконувала разом з гуртом!

Вихід акторів до натовпу був насправді тріумфальним – зірки серіалу не стримували своїх емоцій, і з захватом ділилися ними на власних сторінках у соцмережах. У присутніх була можливість задати акторам свої запитання, на найцікавіші з них кумири давали відверті відповіді. Звичайно, не обішлося і без автограф-сесії, і марафону глядацьких “селфі” з зірками. І хоча більшості зустріч здалася занадто короткою, це була яскрава, шалена подія! Слідкуйте за оновленнями сторінок каналу 1+1 та серіалу Школа  – попереду ще багато цікавого!

Новости по теме