Фіналіст «Голос.Діти-3» Влад Фенічко зробив романтичний вчинок заради своєї коханої

Юний вокаліст подарував зворушливий подарунок своїй коханій Юлі Радчук.

Поделиться:

Влад Фенічко розповів про свої почуття до учасниці «Голос. Діти 3»Незважаючи на те, що Юля вибула з проекту минулої неділі, Влад приїхав в її рідне місто Івано-Франківськ і презентував їй ніжний браслет з підвіскою із двох з'єднаних половинок серця. Щоб здійснити поїздку і купити цей презент, юному вокалісту довелося продати найцінніше, що у нього було - свою гітару. Звичайно ж, дівчина не могла не оцінити такий романтичний вчинок - другу половинку серця Юля віддала назад Владу. Тепер він носить її на ланцюжку і вважає своїм оберегом.

Коли я співав пісню «Обійми», я думав про Юлю, - зізнався Влад після виступу на сцені проекту.

Нагадаємо, 13-річний Влад Фенічко з Полтави - справжній романтик і лірик, хлопчик з великим серцем, який на проекті зустрів своє перше кохання, Юлю Радчук.

На «Голос.Діти-3» Влада привів щасливий випадок. Рік тому у хлопця почалася мутація голосу, і викладачі заборонили йому співати більше 30 хвилин в день. Тоді хлопчик вирішив серйозно зайнятися математикою, інформатикою та брейком. Але його надихав приклад MONATIK - успішного вокаліста і танцюриста, який встигає поєднувати все, ніколи не здається і своєю працьовитістю домагається успіху. Коли Влад дізнався, що MONATIK буде тренером нового сезону «Голос.Діти», не сумніваючись пішов на проект, вирішивши не зраджувати свою дитячу мрію - співати на великій сцені.

У Влада ліричний, глибокий, красивий, гіпнотичний тембр і проникливе виконання. Може бути, це через його любов, яка оселилася в ньому на проекті, - каже його тренер MONATIK.

Фінал третього сезону «Голос.Діти» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних.

Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів. Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.