Героїня проекту «Поверніть мені красу» стала ефектною брюнеткою та здійснила свою заповітну мрію (до і після)

Героїня останнього випуску проекту «Поверніть мені красу» Ольга Дордюк, яка ще немовлям втратила вроду, вперше в житті побачила себе красивою.

Поделиться:

Героїня останнього випуску проекту «Поверніть мені красу» 23-річна Ольга Дордюк, яка ще немовлям втратила вроду, вперше в житті побачила себе красивою.

5 розповсюджених міфів про пластичну хірургіюТрагічний випадок, який стався з дівчиною назавжди відрізав її від суспільства та змусив Ольгу закритися від всього світу. У 2-місячному віці мати залишила її на ліжечку, поки поралася по господарству. Дитина скотилася до гарячої батареї та пролежала так довгий час. 

Оля отримала опіки 4 ступеню. Батьки зробили все, аби повернути дитині принаймні обличчя, проте пересадка була невдалою. Дівчина прагнула жити, як усі, навчалася на кравчиню, проте кинула навчання через знущання однолітків.

«Команда порятунку» зробила все можливе, аби Оля нарешті побачила себе красивою, стала впевненою в собі та почала нове, щасливе життя.

«Випадок Ольги Дордюк – один з найскладніших на проекті. Їй потрібно було провести серію пластичних та реконструктивних операцій на обличчі, руці, нозі та животі для того, щоб її рубці після опіку були не такими помітними або майже непомітними, - коментує пластичний та реконструктивний хірург Ростислав ВаліхновськийРостислав Валіхновський. - Ситуація ускладнювалася тим, що ураження обличчя було досить глибоким, і потрібно було провести операції, не пошкодивши лицьові нерви, щоб дівчина не втратила міміку. Ми використали методику «вирощування шкіри» за допомогою експандеру та успішно провели заміщення. Окрім того, Ользі була проведена пересадка волосся на брову та ринопластика, адже її ніс був викривлений в наслідок травми».

За період перебування на проекті Оля схудла на 12 кілограмів. А дизайнер Андре Тан вдосконалив її образ.

Психолог Олена Любченко влаштувала на проекті Ользі особливу зустріч. Героїня познайомилася з паралімпійською призеркою Світланою Трифоновою, яка вражає не тільки своїми спортивними успіхами, але і оптимізмом та жагою до життя.

«Сидячи у себе вдома та будучи під опікою своїх рідних, Оля не бачила позитивних прикладів того, що насолоджуватися життям можна не тільки з дефектами зовнішності, але і з більш серйозними проблемами, - коментує Олена ЛюбченкоОлена Любченко. - Оля прийшла до нас на проект дитиною, яку всі опікали. Тепер вона вже не та людина, яка спостерігає за життям з вікна свого будинку. Тепер вона сама створює своє життя».

Після проекту Оля здійснила свою мрію – повернулася на навчання. Зараз вона є студенткою луцького коледжу, де вона навчається на вихователя.

Я прийшла на проект сірою мишкою. Сьогодні я красива, щаслива, варта гарного життя, - говорить Оля.

Нагадаємо, в проекті «Поверніть мені красу» пластичні хірурги Дмитро Слоссер і Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан виправляють зовнішні вади героїнь і роблять все можливе, щоб допомогти їм навчитися любити себе.