Голос. Діти 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 5.11.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти 5 листопала на 1plus1.ua.

Поделиться:

5 листопада о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Після вибухового фіналу та запеклої боротьби зірок українського шоу-бізнесу на проекті Танці з зірками глядачі 1+1 зможуть насолоджуватись неймовірним вокалом талановитих дітей та їх щирими емоціями у проекті Голос. Діти-4.

Зазначимо, що «сліпі прослуховування» - найбільш непередбачуваний і одночасно емоційний етап проекту, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи стати учасником своєї команди.

На сліпих прослуховуваннях від 05.11.2017 першим на сцену вийшов Олександр Гук із піснею Queen «Show must go on» і пройшов у команду Время и стекло. Хлопець обожнює Фредді Мерк’юрі і за допомогою Голосу. Діти мріє стати таким ж успішним, як і його кумир.  

Другою підкорювати шоу Голос. Діти вийшла Вероніка Коваленко із Києва. Ця дівчинка вражає не лише гарним голосом, а й цікавим образом. Наполеглива Вероніка прийшла на Голос. Діти вчетверте – і ця спроба увінчалася успіхом. Дівчинка потрапила до команди MONATIKа, проспівавши пісню «Тает лед».

Третьою на сцену Голос. Діти вийшла Даніка Салюк із українською піснею «Дудка». Не зважаючи на те, що Даніка обожнює концертні записи на жодному концерті дівчинка не була. Проект Голос. Діти став для неї мрією – справжнім великим концертом.

Четвертий учасник - Іван Старіков із Росії. Хлопчик виконав пісню Тіни Кароль «Жизнь продолжается», однак, на жаль, жоден із тренерів не повернувся. Хлопчик засмутився, але пообіцяв, що буде продовжувати співати та йти до своєї мети.  

Наступна учасниця - Софія Лозіна із Києва. 13-річна співачка виконала пісню Rag'n'Bone Man «Human» і потрапила до команди Время и стекло. Дівчинка любить писати музику і вже у 8 років стала автором власного мюзиклу. Крім того, Софія брала участь у Дитячому Євробаченні 2016, а також отримала багато нагород в численних пісенних конкурсах. 

Справжній українець Дмитро Чакун прийшов на Голос. Діти, аби довести усім, що має справжній співочий талант. На жаль, Діма не отримав путівку на наступний етап, проте хлопець не засмутився, адже зумів запалити публіку.  

Валерія Фурман слідкувала за проектом Голос. Діти від 1 сезону і мріяла сюди потрапити. Ставши частинкою команди Наталії, Валерія готова наполегливо працювати, аби досягти успіху. Дівчинка виконала пісню Іларії «Долиною».

8-річна балерина і співачка Аня Чеснова прийшла на шоу Голос. Діти, аби познайомитись із своїм улюбленим гуртом Время и стекло. Дівчинка виконала пісню «Кафель», але не пройшла далі. 

Дует «Налиснички» з Івано-Франківська прийшли на Голос. Діти, щоб показати дівчатам зі своєї студії, що вони круті хлопці. Хлопці виконали пісню Ed Sheeran «Thinking Out Loud» і потрапили у команду MONATIKа. 

Наступною на сцену вийшла 8-річна Софія Заікіна з Києва. У дівчинки аутизм, однак вона прагне довести усім, що може гідно виступити на великій сцені. Музика допомагає їй розвиватися та робить її щасливою. Соня виконала пісню Едіт Піаф «Non, je ne regrette rien», але жоден із тренерів не повернувся. 

Марія-Даніела Трахтенберг Дмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Дітиз Києва мріє про велику сцену. Крім того, дівчинка обожнює Дмитра Комарова і хоче стати його супутницею у програмі Світ навиворіт. Дівчинці вдалося здійснити мрію батька і потрапити на шоу Голос діти. Марія-Даніела обрала пісню Beyoncе «Running» і стала частиною команди Наді та Позитива.  

Ернест Гогія співає в народному колективі. У нього дуже високий голос, тому однокласники часто дражнять його. Ернест хоче довести усім, що у нього є справжній співочий талант. Хлопчик виконав пісню Миколи Мозгового «Материнська любов» і пройшов в команду Наталі Могилевської.

Завершила перший випуск проекту Голос. Діти-4 Данелія Тулешова із Алмати. Дівчинка виконала пісню Demi Lovato «Stone Cold» і одразу розвернула усі тренерські крісла. На Голос. Діти юна співачка прийшла, щоб знайти вірних друзів, які радітимуть її успіхам. Данелія потрапила у команду MONATIKа.

Дивіться четвертий сезон проекту Голос. Діти щонеділі о 21.00.