Голос. Діти 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 12.11.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти 12 листопада на 1plus1.ua.

Поделиться:

12 листопада з 21.00 телеканал 1+1 продовжить показ четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя МогилевськаMONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив.

Глядачі 1+1 знову стануть свідками «сліпих прослуховувань». Під час онлайн-трансляції ви побачите найбільш непередбачуваний та емоційний етап проекту, під час якого тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи його стати учасником своєї команди.

Першим на сцену вийшов 7-річний Орест Макаренко з Чернігова. Хлопчик приїхав із бажанням виграти квартиру, у якій він поставить піаніно і барабани та створюватиме музику. Хлопчика розчуровали тим, що на Голосі. Діти квартиру виграти неможливо. А втім, Орест не здався – і запалив шоу своїм жвавим виступом із піснею Дзідзьо «Я і Сара».

Орест потрапив до команди Время и Стекло.

Другим на сцену вийшов Олександр Міньонок. 13-річний харизматичний співак приїхав до України з Білорусі. У новій країні Саша готовий працювати максимально і розвиватися у творчому плані щодня. На сліпих прослуховуваннях хлопець заспівав пісню Bruno Mars – Grenade, та обрав команду Время и Стекло. 

Третьою на сцену вийшла Вероніка Чорна. Юна співачка приїхала на шоу Голос діти з Кіровоградської області. Дівчинка вважає сцену своєю найбільшою пристрастю у житті. Її натхненницею стала Настя Тарнавська, з якою Вероніка познайомилась на одному з пісенних конкурсів. У Вероніки патологія лівої руки з народження. Дівчинку часто ображали, однак вона продовжує вірити у себе та свій талант. 12-річна співачка виконала пісню «Човен» і змогла потрапити у команду Наді та Позитива.

Четвертою на сцену Голосу вийшла Анна Калюжна з піснею Sia Unstoppable. Вона пройшла до команди Наталії Могилевської. Батько Анни - легенда білоруського хокею Олексій Калюжний. Він є прикладом для дівчинки, вона також хоче стати успішною у своїй справі. Попри юний вік Анна поводиться як дівчина, яка знає собі ціну, і знає, як досягти своєї мети. Приклад для наслідування - співачка Rihanna.

П'ятою учасницею сліпих прослуховувань стала Марія Єрмакова. Вона виконала пісню Summertime і потрапила у команду Наталії Могилевської.​​ Дівчинка мріє стати «мамою джазу», як Елла Фіцджеральд. Маші дуже важлива оцінка її вокалу від професіоналів, тільки так вона може розвиватися. Щоб стати такою ж сильною співачкою, як Елла Фіцджеральд - сильною, впевненою і потужною.​

Шостим на сцену вийшов запальний Женя Первухін. Хлопчик, який мріє стати популярним блогером, виконав пісню Три белых коня. Однак розвернути до себе тренерські крісла Жені не вдалося.

Сьомою на сцену вийшла Влада Смаляна, виконавши пісню Твої гріхи. Дівчина вразила голосом, схожим на голос Тіни Кароль, і стала частиною команди MONATIK. Влада родом із маленького села Кам’янка. Прийшла на Голос. Діти, щоб попросити повернути Кам’янці школу, котру закрили 10 років тому, а вчительці – улюблену роботу.

Восьмим на сцену Голосу. Діти вийшов Арман Аракелян. Він виконав пісню Возле дома твоего. На жаль, зіркові тренери не розвернули свої крісла до юного виконавця.

Дев’ятою на сцену вийшла Касинія Бойко, яка виконала зворушливу пісню Наталії Могилевської Вільний птах. У родині дівчинки – усі творчі люди, хоча тато працює сантехніком, а мама присвячує себе домогосподарству. Одного разу вони навіть зробили подарунок рідному місту Чорноморську – влаштували родинний концерт. Касинія потрапила до команди MONATIK.

Десятим на сцену вийшов Єгор Горлов. Він пройшов до шоу із цікавою версією пісні Подоляночка. Талановите виконання змусило Надю та Позитива повернутися і забрати Єгора у свою команду. Єгор зізнається, що мріє стати професійним та стильним співаком, як MONATIK.

Одинадцятим на сцену вийшов Данієль Окаро. Хлопець виконав пісню Lucas Graham – 7 Years Old. Однак Данієлю не вдалося пройти далі.

Дванадцятим на сцену вийшов Єгор Дудко. Він подарував глядачам 1+1 пісню Adam Lambert – What do you want from me. Проте цього разу червоні крісла не розвернулися до виконавця.

Останньою учасницею сліпих прослуховувань стала Єлизавета Яковенко. Вона виконала пісню Nina Simone I put a spell on you і пройшла до команди Наталії Могилевської. За низьким, немов потойбічним тембром, стоїть творча, вразлива дівчинка, яка досі лягає спати з іграшкою Вінні-Пуха. Голос Лізи мутував у 11 років, і дівчина зразу відчула, що це її особливість. Вважає, що Голос. Діти – це її шанс, «можливість дати людям відчути те, що відчуваю я».