Голос. Діти 3: Євген Кошовий показав кумів і прокоментував вокальні дані доньки

За словами зіркового татуся, Варвара Кошова давно мріяла потрапити на шоу Голос. Діти.

Поделиться:

Старша донька актора студії «Квартал 95» Євгена Кошового прийшла на «сліпі прослуховування» третього сезону Голос. ДітиДонька Євгена Кошового стала учасницею «Голос.Діти-3» на «1+1», який стартує уже цієї осені.

Зірковий татусь зізнався, що Варя давно мріяла потрапити на дитячий вокальний проект Голос. Діти. Тому не дивно, що підтримати дівчинку прийшла вся родина та друзі сім'ї – бабуся Варвари, її хрещені батьки Юрій Корявченков, Олександр Пікалов, Сергій Казанін та Євген, Наталя, Тетяна з дітьми.

Не треба було казати, що Варя бере участь в Голос. Діти, бо хвилювання від цього цього ще більше – не у Варі, а у нас із мамою. Я завжди буду з нею, тому що я без неї не зможу, – зізнався шоумен.

Євген Кошовий також розповів, що він після кожного уроку вокалу розпитує Варвару, як все пройшло, щодня спілкується з вчителем вокалу.

Варя займається зовсім мало, всього півроку. Я знаю, що малі таланти, які сьогодні прийшли на Голос. Діти, співають вже 5-7 років. Проте ми не будемо відставати, – запевняє актор «Квартал 95».

Ведучий «Розсміши коміка» також зізнався, які музичні смаки в його доньки. За словами Євгена Кошового, Варвара не уявляє свого життя без групи Mozgi, де Потап і Позитив – її кумири. Окрім поп-музики, дівчинка також слухає R'n'B і джаз.

Нагадаємо, що нещодавно розчулений Євген Кошовий дав настанови своїй донечці.