Голос. Діти 3 сезон 2 випуск онлайн – 09.10.2016 (відео)

9 жовтня дивись онлайн на 1plus1.ua вокальне шоу «Голос. Діти 3».

Поделиться:

9 жовтня на каналі 1+1 дивись онлайн вокальне шоу «Голос. Діти 3». Пряма трансляція програми «Голос. Діти 3», «сліпі прослуховування» 09.10.2016 онлайн:

У неділю, 09.10.2016, дивіться «сліпі прослуховування» на шоу «Голос. Діти 3». Юні співаки боротимуться за право опинитися в команді одного з трьох зіркових тренерів. За правилами шоу, Тіна Кароль, Потап і MONATIK не можуть переглядати виступи учасників, а лише слухати їх.

Онлайн-трансляція «Голос. Діти 3» розпочнеться о 21:00 на 1+1 та буде доступна на сайті 1plus1.ua. Усі відео вокального шоу можна переглянути онлайн одразу після ефіру.

Дивись «Голос. Діти 3» – другий випуск від 09.10.2016 онлайн.

Другий ефір шоу «Голос. Діти 3» розпочав Влад Фенічко. Юний вокаліст зворушливо заспівав пісню John Legend «All of me». Виступ Влада так сподобався Тіні Кароль і MONATIKу, що зіркові тренери почали боротися за хлопця під час ефіру. Проте юний артист вирішив піти в команду до свого кумира MONATIKа.

Надзвичайно ніжна Олександра Мироненко зворушливо виконала пісню Христини Соловій «Тримай» і до сліз розчулила свого нового наставника MONATIKа та ведучу «Голос. Діти 3» Катю Осадчу.

Руслана Мороз емоційно заспівала пісню Florent Boshnjaku «Suus». Дівчинка присвятила виступ своєму братику та людям з ДЦП. Хоч до Руслани не повернувся жоден зірковий тренер, популярні артисти відзначили її щирість та доброту.

Палка прихильниця бардівської пісні 10-річна Валерія Лисенко заспівала хіт Семена Каца «С тучки на тучку». Дівчинка не лише виконала улюблену композицію, а й сама зіграла на укулеле. Після закінчення виступу Валерія взяла автографи в усіх зіркових тренерів і приєдналася до команди MONATIK.

Талановита Іванна Решко енергійно заспівала хіт Jessie J «Mamma knows best». Вокал дівчинки високо оцінили усі зіркові тренери, проте Іванна Решко обрала Потапа своїм наставником.

У виконанні Софії Легези прозвучала пісня Олександра Ксенофонтова та Руслани «Коломийка». Незважаючи на те, що до дівчинки не повернувся жоден зірковий тренер, юна артистка підняла весь зал.

12-річний Денис Родін прийшов на «Голос. Діти 3», щоб стати героєм для свого тата, який рік тому повернувся з АТО. Енергетика хлопця, який виконав композицію One Republic «Love runs out», не лише підняла весь зал, а й змусила повернутися зіркових тренерів Потапа і MONATIKа. Однак своїм наставником Денис обрав Потапа.

Талановита Анна Воронова, незважаючи на свій юний вік, вже вирішила не просити допомоги у батьків і досягати вершин самостійно. Своїм чуттєвим виконанням пісні John Newman «Love me again» Анна покорила серце Потапа і MONATIKа, однак своїм наставником обрала останнього.

Тімоті Санніков приїхав з Ізраїлю, щоб заспівати на сцені «Голос. Діти» енергійну пісню Otis Blackwell and Jack Hammer «Great Balls of Fire». Запальний виступ юнака викликав шквал оплесків і змусив усіх глядачів танцювати. Зіркові тренери були вражені голосом і енергетикою Тімоті. Юний артист обрав MONATIKа своїм наставником.

9-річна учасниця дитячого вокального шоу «Голос. Діти 3» Ярослава Прокопчук стверджує, що народилася завдяки музиці. Її батьки познайомилися під час Помаранчевої революції, і тато закохався в маму саме за її чарівний голос. Дівчинка надзвичайно енергійно виконала пісню Миколи Мозгового «Край», однак перенервувала, тому не повернула до себе жодного з тренерів.

Вперше на сцену «Голос. Діти» вийшли зразу троє юних артистів – у виконанні дівочого тріо SMILE по-новому прозвучав хіт Rihanna «Umbrella». Дзвінкі голоси, динамічні рухи та харизма співачок допомогли їм вибороти місце у команді Тіни Кароль.

Фіналіст дитячого проекту «Маленькі гіганти» Олександр Подолян, незважаючи на мутацію голосу, вирішив спробувати свої сили в дитячому вокальному конкурсі «Голос. Діти 3». Хлопець вразив усіх тренерів своїм професійним виконанням пісні Lucio Dalla «Caruso», яку співав Лучано Паваротті. Своїм наставником обрав Тіну Кароль.

Маленьку одеситку Юлію Нідзельську вважають дивною, адже на відміну від однолітків Юлія слухає джаз і класику, мріє жити на початку ХХ століття. На сліпих прослуховуваннях дівчинка чуттєво виконала пісню Amy Winehouse «Back To Black». Юлія обрала складну джазову композицію, яка не дозволила їй розкритися на 100% та повернути до себе когось із зіркових тренерів.

Дара Село прийшла на вокальне талант-шоу, щоб на сцені побачили її душу, а не зріст, через який дівчинка дуже комплексує. На сліпих прослуховуваннях Дара заспівала пісню «Один в каное» на слова з вірша Івана Франка «Човен». Своїм виконанням учасниця довела до сліз MONATIKа, який з радістю запросив Дару стати частиною його команди.