Голос. Діти 4 випуск онлайн – сліпі прослуховування 26.11.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти 26 листопада на 1plus1.ua.

Поделиться:

26 листопада з 21.00 телеканал 1+1 продовжить показ четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя МогилевськаMONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив.

Глядачі 1+1 знову стануть свідками останнього дня «сліпих прослуховувань». Під час онлайн-трансляції ви побачите найбільш непередбачуваний та емоційний випуск проекту, під час якого тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи його стати учасником своєї команди.

Першою на сцену вийшла Ліза Калініна. Дівчинка виконала пісню Beyonce «Listen» і потрапила до команди MONATIK. Ліза народилася в родині чемпіона України з шосейно-кільцевих перегонів Павла Калиніна. Її старший брат Микита також пішов шляхом батька. І Лізі пророкували долю мотогонщиці. Однак усе в житті дівчинки змінив один день: її тато під час тренування не впорався з керуванням і сильно постраждав під час аварії.

Другим на сцену вийшов дует «Диво». Двоє дівчаток Марія Бойко та Еліна Погоріла співають народні пісні, а також обожнюють творчість Каті Чилі. Дівчата не пройшли далі, але не збираються припиняти співати. 

Третьою на сцену вийшла Софія Шкідченко. Дівчинка виконала What does the fox say? і запалила публіку своїм веселим виступом, проте наше зіркове журі не повернулося. Судді порадили Софії продовжувати співати і повертатися у наступному році. 

Нарешті мрія маленької співачки здійснилася. Дарина Красновецька прийшла на перший кастинг Голосу. Діти, однак не пройшла далі через свій вік. Удруге вона не пройшла кастинг, однак стала переможницею онлайн-голосування шоу. Втретє Дарина пройшла кастинг, але не виступила на сцені, адже тренери набрали команди. Дарина Красновецька виконала проникливу пісню Джамали «1944» і стала частиною команди MONATIK.

Наступною на сцену вийшла Ангеліна Шимкова. Окрім музики юна співачка Ангеліна обожнює футбол. Любов до спорту привив їй батько, для якого вона стала особистим спортивним кореспондентом. Дівчинка розуміє, що ніколи не стане частиною своєї улюбленої команди «Динамо», однак мріє дописати гімн для футбольного клубу. На сцені шоу Голос діти Ангеліна виконала пісню Христини Соловій і стала частиною команди Наді та Позитива. Дівчинка прагне стати відомою і познайомитись з Андрієм Ярмоленко.

Наступний учасник Тимофій Базаренко походить з козацького роду, активно цікається цією темою, вивчає  історію і легенди. Обожнює їздити на хортицю. Ходить на спас – козацьке бойове мистецтво. Коли його мама була вагітною, тато хлопчика кинув її. Тимофій вважає, що для батька немає виправдання. Нещодавно разом з мамою взяли в притулку хлопчика на кілька років молодшого за нього. На Голос. Діти Тимофій прагне привернути увагу суспільства до проблеми усиновлення дітей і бути прикладом для брата. Хлопчик виокнав пісню «Колискова» і потрапив до команди Наталії Могилевської. 

Ніно Басилая виконала пісню Adele «When we were young» і потрапила до команди MONATIK. Свого часу ця чарівна дівчинка з грузинським корінням брала участь у сліпих прослуховуваннях, однак не розвернула до себе суддівські крісла. А втім, Ніно дуже хоче стати невід’ємною частиною Голосу, адже хоче насолоджуватися творчою атмосферою.

12-річна Поліна Пільх приїхала на шоу Голос діти з міста Дніпро. Дівчинка налаштована лише перемагати. Вона здобула перемоги у різноманітних вокальних фестивалях і прагне показати свій талант всій Україні. У Поліни успішні та заможні батьки, і дівчинка бере з них приклад. Виступ Поліни сподобався Наді та Позитиву, і вони забрали її у свою команду.

Наступним на сцену вийшов Муаяд Абдельрахім. Хлопчик виступив із піснею Michael Jackson «Earth song», але не зміг розвернути тренерські крісла. Боротьба загострюються, і наші зіркові судді не поспішають поповнювати команди останніми учасниками.

Наступна учасниця Владислава Коновалюк заспівала для суддів та глядачів пісню «History repeating». Дівчинка мріяла потрапити на проект Голос. Діти, але не пройшла далі. Влада пообіцяла продовжувати будувати співочу кар'єру і не здаватися. 

Олександра Мазур виконала цікаву версію пісні «Ти до мене не ходи» і потрапила до команди MONATIK. Цього разу дівчинці пощастило, адже минулого сезону вона не встигла показати суддям свій талант.

Наступною на сцену вийшла Катерина Фільварок із піснею Вербовая дощечка. На жаль, дівчинка не потрапила до команди Наталії, але пообіцяла, що не буде припиняти займатися співом. 

Катя Манузіна була учасницею 2-го сезону, але залишила шоу на етапі «Пісня за життя» - за крок до прямого ефіру. За 3 роки Катя продовжувала розвиватися як співачка.  Вона представила Україну на Слов'янському базарі. Дівчинка потрапила до команди Наталії Могилевської.

Дарія Комова cвоїм виступом розвеселила та змусила танцювати усіх суддів та глядачів. Дівчинка не зайняла останнє місце в команді Наталії, однак не засмутилася, адже станцювала із Позитивом. 

Катя Коломійцева прийшла на Голос. Діти вчетверте. У минулому сезоні вона вже була близька до своєї  мрії,  але не могла виступити. У неї підвищалась температура. Тоді дівчинка поступилася іншій учасниці, яка потрапила в команду Тіни Кароль. Цього разу Катя скористалася своїм шансом на 100%.