Голос. Діти 5 випуск онлайн – вокальні бої 3.12.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос. Діти 3 грудня на 1plus1.ua.

Поделиться:

Сьогодні, 3 грудня, на телеканалі 1+1 відбудуться «вокальні бої» четвертого сезону вокального проекту Голос. Діти. Дивіться онлайн справжню боротьбу за перемогу! Починаючи з цього етапу вокалісти один за одним залишатимуть проект: тренери сформують зі своїх учасників «тріо», після виступу якого до нокаутів пройде лише один співак. За результатами недільного ефіру у команді кожного наставника залишиться лише чотири маленьких артиста. 

Відкрила шоу амбітна команда ВиС. Тріо у складі Софії Лозіної, Ігоря Левицького та Марії-Даніели Трахтенберг виконало пісню Imagine Dragons – Believer. Далі у шоу пройшла Софія Лозіна.

Наступними сцену Голосу. Діти запалили підопічні Наталії Могилевської — Даніка Салюк, Анна Калюжна та Ернест Гогія. Вони виконали популярну пісню Clean Bandit – Rockabye. До етапу «нокаути» пройшов Ернест Гогія.

Третіми на сцену вийшли Владислава Смаляна, Поліна Павлющенко та Вероніка Коваленко з команди MONATIK. У виконанні цього тріо прозвучала цікава версія пісні Наталії Могилевської Меседж. Далі у шоу пройшла Вероніка Коваленко.

Єгор Горлов, Яна Горна та Орест Макаренко з команди ВиС вийшли на сцену четвертими та виконали пісню Потапа і Насті – На раЁне. Для подальшої участі в шоу тренери обрали Яну Горну.

Наступними у «ринг» вийшли Данелія Тулєшова, Христина Жуковська, Касинія Бойко. Підопічні мультиартиста MONATIK заспівали Bastille – Of the night. У шоу залишилася Данелія Тулєшова.

Марія Єрмакова, Ярослав Андрусяк, Марія Поліщук із команди Могилевської  вразили глядачів виконанням пісні Джамали Smile. До етапу «нокаути» потрапила Марія Єрмакова.

Олександр Гук, Єва Льопа та Поліна Пільх, підопічні ВиС, виконали пісню Софії Ротару — У долі своя весна. У шоу залишився Олександр Гук.

Для наступного тріо Наталія Могилевська обрала пісню гурту О. Е. На небі. Її виконали Ілля Попадченко, Ліза Яковенко, Тимофій Базаренко. Далі у шоу пройшла Ліза Яковенко.

Команда ВиС здивувала виконанням української народної пісні Ой у гаю, при Дунаю. Її заспівали Олександр Міньонок, Ангеліна Шимкова та Вероніка Чорна. У вокальному бої переміг Олександр Міньонок.

Наступними на сцену Голосу. Діти вийшло тріо від команди MONATIK — Дарина Чорна, дует Налиснички та Дарина Красновецька. Їхніми голосами прозвучала пісня Santana — Maria Maria. MONATIK зупинив свій вибір на дуеті Налиснички.

Валерія Фурман, Катерина Манузіна, Катерина Коломійцева з команди Наталії Могилевської виконали пісню Alan Walker – Faded. У цьому тріо першість здобула Катерина Манузіна.

Єлизавета Калініна, Олександра Мазур та Ніно Басілая з команди MONATIK виконали кавер на пісню 505 гурту Время и Стекло. У наступних випусках Голосу. Діти глядачі побачать Ніно Басілаю.