Голос країни 7 сезон 2 випуск онлайн - вибір наосліп 29.01.2017

Голос країни

29 січня на 1plus1.ua відбудеться онлайн трансляція шоу Голос країни 7 сезон!

Поделиться:

29 січня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна КарольПотапДжамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 2 випуск онлайн:

Початок програми Голос країни 7 о 21:00 на 1+1. Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір Голос країни 7 сезон 2 випуск 29.01.2017 онлайн!

На сцені «Голос країни 7» Роман Руссу виконав пісню Земфіри «Хочешь». Незвичайне виконання хіта змусило трьох зіркових тренерів розвернути свої крісла. Тіна Кароль, Потап І Сергій Бабкін повірили в сили вокаліста, провдовжити творчий шлях на проекті Руссу вирішив з Потапом.

Квартет «Діапазон» із Переяслава-Хмельницького в перші ж секунди свого виступу змусили Тіну Кароль натиснути червону кнопку, а нового зіркового тренера Сергія Бабкіна танцювати. Енергійне виконання пісні Madcon «Beggin» переконало Тіну Кароль у перспективності учасниць.

Вуличний музикант Едгар Вінницький виконав на сліпих прослуховуваннях пісню Sting «Fields of gold». Оксамитовий тембр виконавця покорив серця Тіни Кароль та Сергія Бабкіна. Творчий шлях на проекті Едгар продовжив у складі нового зіркового наставника Сергія Бабкіна.

На головній сцені країни «людина з минулого» Олександр Ковтун заспівав пісню І. Поклада «Кохана». Музичні уподобання та стиль виконання Олександра припали до душі Тіні Кароль.

Марина Бучинська розкрила своє серце на сцені «Голосу країни 7», виконавши пісню LP «Lost on you». Тренери відмітили талант дівчини, проте їй дещо не вистачило практики і вона не пройшла у наступний етап.

20-річний Євген Агєєв надзвичайно душевно виконав пісню Святослава Вакарчука «Коли навколо ні душі». Своїм вокалом та щирістю хлопцю вдалося переконати Тіну Кароль і Сергія Бабкіна повернути тренерські крісла. Наспавницею на проекті обрав Кароль.

Айджан Султанова приїхала з Казахстану, щоб стпробувати вої сили на «Голосі країни 7». «Маленька дівчинка з великими мріями», як себе називає учасниця, виконала арію з опери «Весілля Фігаро». На жаль, Айджан не вдалося повернути до себе жодного з тренерів.

На сліпих прослуховуваннях 20-річна киянка Олександра Погуляй заспівала пісню Sia «Chandelier». Протягом року дівчина займалася йогою та медитувала, щоб навчитися опановувати себе на сцені. Впевність та вокальні дані учасниці оцінили Потап і Джамала. Своїм тренером Олександра обрала нову наставницю на проекті Джамалу.

26-річна Юлія Мітяшова надзвичайно чуттєво виконала пісню Джамали «1944». Хіт, з яким зірковий тренер перемогла на Євробаченні - 2016, прозвучав зовсім по-новому. Глядачі та тренери оцінили вокал та душевність Юлії, а Сергій Бабкін і Тіна Кароль запропонували долучитися до їхніх зіркових команд. Учасниця продвжить співпрацю з Бабкіним.

Справжнім сюрпризом для тренерів і глядачів стала участь у проекті Народної артистки України Алли Кудлай. Вокалістка виконала свій відомий хіт «Красива жінка незаміжня». Зіркові тренери були у захваті від енергії та запального виконання, тож усі четверо розвернули свої крісла. Своїм тренером Кудлай обрала Джамалу.

27-річний Ростислав Доронін приїхав на Голос країни із Сибіру. Хлопець каже, що у краях, де вічно холодно, досить складно розвивати свої таланти, тож він залюбки займався б саморозвитком у місті творчих людей. Ростислав енергійно виконав хіт Jamiroquai «Love Foolosophy» проте харизми виявилося замало для перемоги.

На сліпі прослуховування «Голосу країни 7» прийшов давній знайомий Джамали Майкл Блейз. Учасник розповів, що разом із Джа брав участь у конкурсі «Новая волна», яку тогоріч виграла зірковий тренер. Майкл заспів пісню Boney M «Kalimba De Luna» і розвернув до себе всіх чотирьох тренерів. Вокаліст вирішив стати частиною команди Джамали.

21-річна Тетяна Коновенко з Донецька досі переживає через свій переїзд зі Сходу, триматися і боротися далі дівчині допомагає пісня. Учасниця виконала хвилюючу пісню Т. Гвердцители «Дети войны». Виконання зворушило тренерів, але Тетяні для перемоги не вистачило досвіду.

Новости по теме