«Голос країни 7» сезон 4 випуск онлайн – вибір наосліп 12.02.2017

Голос країни

12 лютого на 1plus1.ua відбудеться онлайн трансляція шоу «Голос країни 7»!

Поделиться:

12 лютого о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться четвертий день сліпих прослуховувань вокального проекту «Голос країни 7» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 4 випуск онлайн:

Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на 1+1. Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір Голос країни 7 сезон 4 випуск 12.02.2017 онлайн!

Білоруска Валерія Грибусова потужно заспівала хіт гурту «Queen» – «Somebody To Love» та розвернула зразу три крісла зіркових тренерів – Потапа, Тіни Кароль і Джамали. Своїм наставником талановита співачка обрала переможницю Євробачення 2016.

Сергій Губарик емоційно заспівав українську народну піню «До яру», проте до хлопця не повернувся жоден зірковий тренер. Потап взяв обіцянку з вокалістка, що юнак прийде на шоу наступного року.

У виконанні фотографа Вадима Яцуна по-особливому прозвучала пісня Тіни Кароль «Ніжно». Зіркова тренер оцінила старання чоловіка та запросила його до своєї команди. Відтак Вадим Яцун шокував усіх глядачів, коли запропонував співачці влаштувати для неї фотосесію в стилі Ню.

У виконанні Джавіда Мамедова прозвучала пісня Antonio Banderas «El mariachi». Виступ чоловіка так сподобався Джамалі, що вона спершу станцювала, а потім запросила вокаліста до своєї команди.

Надія Косенко старанно заспівала пісню Christina Aguilera «Sweet Love», проте так і не змогла потрапити в команду зіркових тренерів. Дівчина пообіцяла прийти на шоу наступного року.

Молода мама Ірина Гросу потужно заспівала пісню Lorde «Royals» та презентувала власне аранжування популярного хіта. Виступ жінки так сподобався зірковим тренерам, що вони почали справжню боротьбу за талановиту співачку. Своїм наставником Ірина Гросу обрала Потапа.

Білорус Єгор Шаранков потужно заспівав пісню культового гурту The Beatles «Back In USSR» та розвернув зразу два крісла зіркових тренерів – Потапа і Сергія Бабкіна. Своїм наставником юнак обрав Сергія Бабкіна.

Ева Восканян заспівала пісню Земфіри «Любовь, как случайная смерть» та потрапила в команду Джамали. Жінка зізналася, що вона вирішила провести свій медовий місяць на «Голос країни 7» та докладе усіх зусиль, щоб залишитися на шоу якнайдовше.

У виконанні енергійної Бетті Єндале потужно прозвучала пісня Fergie «A Little Party Never Killed Nobody». Дівчина змусила всю залу підтанцьовувати, проте їй так і не вдалося потрапити в команду до жодного з тренерів.

Христина Дмитрик приїхала з Лондона, щоб заспівати на головній сцені країни пісню 5nizza «Нева». Емоційний виступ вокалістки зачарував Сергія Бабкіна, тому зірковий тренер запросив її до себе в команду.

Протоієрей УПЦ Олександр Клименко чуттєво заспівав пісню Микола Мозгового «Материнська любов» та повернув усі чотири зіркові крісла. За словами отця, кожна пісня – це для нього маленька проповідь. Своїм тренером Олександр Клименко обрав Тіну Кароль.

Діана Андріюк енергійно заспівала пісню Florence And The Machine «Girl With One Eye», але так і не зуміла потрапити в команду до зіркових тренерів.

Ілона Благополучна старанно заспівала пісню «Звенит январская вьюга» та завоювала прихильність Потапа. Зірковий тренер оцінив старання вокалістки та запросив її до своєї команди.

Владислав Бєлік заспівав пісню Michael Jackson «Give In To Me» та силою свого голосу зумів розвернути крісло Потапа. Зірковий тренер відзначив, що у виступі юнака не все було ідеально, але разом вони зможуть досягти успіху на шоу.

Новости по теме