Голос країни-8 – 12 выпуск онлайн - прямые эфиры 15.04.2018

Голос країни

Смотрите онлайн-трансляцию шоу Голос країни-8 15 апреля на 1plus1.ua.

Поделиться:

Цієї неділі, 15 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать перший прямий ефір наймасштабнішого вокального проекту . Зіркові тренери Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала вже визначилися, з якими учасниками змагатимуться за перемогу у прямих ефірах. Хто пройде далі, а хто буде змушений залишити шоу назавжди - не пропустіть у новому випуску програми. Незмінні ведучі шоу - Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #ВсеЩоТебеНеВбиває: Джамала розповіла, як її цькували у школі

Стежте за перебігом подій у першому прямому ефірі Голосу країни-8!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва учасники Голосу країни-8 влаштували гучний концерт

Зараз у команді кожного тренера - чотири учасники. В наступний ефір пройде по одному з команд. Це ті учасники, за кого українці віддадуть найбільше голосів.  І ще по одному співаку в команді врятує тренер. Тож, рівно половина учасників сьогодні залишить шоу назавжди. Не шкодуйте смс за своїх фаворитів!

Сьогодні учасники заспівають супер-хіти усіх часів та народів, а також буде  прем»єра пісні від Монатіка , яка стане хітом цього літа. Що ж,  ми бажаємо вам гарного вечора на 1+1,  і вітайте оркестр  «Голосу Країни», під керівництвом музичного продюсера Руслана Квінти!

А розпочинає вечір чвертьфіналу на «Голосі Країни»  команда головного ньюзмейкера цього місяця – мами Джамали!

Ми оголошуємо лінії для голосування за учасників команди  Джамали  -  відкритими! Отже, за Анну Трінчер  надсилайте 01, за Адріану Шевчук- 02, за Арсена Вітрецького - 03 та за Христину Храмочу - 04 на короткий номер 7914.  Також, телефонуйте за номерами, які  Ви бачите на екрані!

Честь відкрити чверть-фінал має, зірка ваша улюбленого  серіалу «Школа» , кожен виступ якої збирає десятки тисяч лайків в соцмережах. Зустрічайте - Анна Трінчер! 

АННА ТРІНЧЕР – Britney Spears - Oops, I did it again

Аби підтримати АННУ  – відправляйте смс із цифрою 01 на номер 7914, або телефонуйте за номером 0900 307 801! Нагадуємо, що відсьогодні немає обмежень по кількості голосів з одного номеру телефону за ваших фаворитів. Ваші голоси дуже потрібні нашим учасникам.

В спину Ані Трінчер вже дихає наша наступна учасниця, витуп якої  до сліз зворушить усіх матерів України.  Вінницька Адель – Адріана Шевчук!

 АДРІАНА ШЕВЧУК – «Рідна мати моя» 

Голосуйте за АДРІАНУ дзвінками за номером 0900 307 802 та відправляйте смс із цифрою 02 на номер 7914. Анна Трінчер вже отримала велику кількість смс на свою користь , тільки ви можете вивести Адріану вперед, адже вона заслуговуж бути у півфіналі. 

Голос Країни – це найнародніше шоу, участь в якому може взяти людина будь якої професії. І це доводить стоматолог Арсен Вітрецький, який просто зараз кине виклик самому  Монатіку.

АРСЕН ВІТРЕЦЬКИЙ - Monatik –УВЛИУВТ

Аби підтримати Арсена – відправляйте смс-повідомлення із кодом 03 на номер 7914, або телефонуйте за номером 0900 307 803. Не забувайте – обмежень по кількості смс і дзвінків з одного номеру більше немає.  Лише ви можете змінити хід голосування і вивести свого фаворита в лідери. 

А в наступній учасниці кожна жінка зараз впізнає себе. Пристрасна та відчайдушна Христина Храмова з легендарною піснею, під яку в своєму житті плакала навіть я.  

ХРИСТИНА ХРАМОВА  – No doubt - Don’t speak

Аби підтримати ХРИСТИНУ, відправляйте смс із кодом 04 на номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 307 804.

Отже, цього вечора народ України обрав такого виконавця - до півфіналу йде Анна Трінчер, а Джамала подарувала ще один шанс Христині Храмовій.

Лінії для голосування за команду Сергія Бабкіна -  відкрито! 

Він п»ять разів приходив на кастинг Голосу Країни і не опускав руки. А зараз, він на півшляху до перемоги.  Зустрічайте - найпопулярніший електрик України  - Валентин Біленький з легендарною українською піснею!

 ВАЛЕНТИН БІЛЕНЬКИЙ - Два кольори

Підтримуйте ВАЛЕНТИНА смс-повідомленнями із кодом 05 на номер 7914 , або телефонуйте за номером 0900 307 805. Обмежень по кількості двінків та смс з одного номеру більше немає. Тільки ваша активність  врятує Валентина

Він ще не встиг вийти на сцену, але ваші голоси вже вивели його в лідери команди Бабкіна. Цікаво, що ж буде далі?  Зустрічайте – брутальний  монтувальник сцени з села Бережниця – Дмитро Самко з хітом, який зробив популярним Океан Ельзи! 

ДМИТРО САМКО - Океан Ельзи - Там, де нас нема

Якщо ви хочете й далі бачити  ДМИТРА  на нашій сцені  – відправляйте смс із кодом 06 на короткий номер 7914, або телефонуйте за номером 0900 307 806! 

Його тембр  не сплутаєш ні з ким. Саме такі голоси шукає наше шоу. Зворушливий одесит з небесним голосом- Олександр Чекмарьов, та чи впорається він з останньою піснею Фреді Меркюрі?   

ОЛЕКСАНДР ЧЕКМАРЬОВ - Queen - Want to live forever

Якщо ви бажаєте перемоги ОЛЕКСАНДРУ– дзвоніть за номером   0900 307 807 та відправляйте смс із кодом 07 на номер 7914! 

Закриватиме виступи команди Серія Бабкіна  народна героїня , яка від першого ефіру стала кумиром Ніни Матвієнко, Насолодіться виступом Олени Луценко, яка заспіває всесвітньовідомий український хіт – «я піду в далекі гори»!

Олена Луценко - Я піду в далекі гори

Якщо ви і далі хочете бачити ОЛЕНУ  на цій сцені – відправляйте  смс із кодом 08 на номер 7914, або  телефонуйте на номер 0900 307 808!

Ви можете голосувати під час реклами.   А одразу після -  ми закриємо лінії для голосування і назвемо ім'я вашого фаворита. 

За результатами голосування у наступний етап потрапляє Олена Луценко, а Сергій Бабкін підтримав Дмитра Самка.

Наступними на цій сцені виборювати шанс стати «Голосом країни» будуть учасники команди  ПОТАПА, який дуже сподівається нарешті перемогти в Голосі!

На сліпих прослуховуваннях Джамала назвала її – переможницею восьмого сезону. І вона головна надія Потапа на перемогу. Зустрічайте – дівчина з містичним  голосом  Віолета Литвиненко!

Якщо Ви вболіваєте за ВІОЛЕТУ ЛИТВИНЕНКО - дзвоніть за номером 0900 307 809 та відправляйте повідомлення із цифрою 09 на номер 7914.

Віолета Литвиненко  - Hardkiss – Журавлі

Не встигли ми оговтатись від неймовірного співу Віолети, як на сцену готова вийти найпотужніша вокалістка 8-го сезону, яку побоюється навіть Тіна Кароль. Зустрічайте -  вірменка Србуї Сргсян з найпопулярнішим хітом цієї весни! 

Србуї Сргсян  -   Dua Lipa - New rules 

Якщо виступ СРБУЇ не залишив вас байдужими – не проґавте можливості віддати свій голос за неї! Відправляйте смс-повідомлення із кодом 10 на номер 7914, або дзвоніть за номером 0900 307 810. Більше не існує обмежень по кількості ваших голосів з одного номеру. Сьогодні дуже стрімко змінюється хід голосування, саме ви обираєте, хто пройде в наступний ефір! 

Кожен свій виступ він присвячує мамі, яка не вірила в нього коли він вже був зіркою  Голосу Діти. Зворушливий  Микита Трондін взявся за саундтрек Бондіани!

Микита Трондін - Garbage - The world is not enough

Якщо вас вразив виступ МИКИТИ - віддайте за нього  свій голос. Телефонуйте на номер 0900 307 811,  або відправляйте смс із кодом 11 на  номер 7914.  Саме ви можете подарувати Микиті шанс стати переможцем шоу. 

 Її  ненавидять та люблять одночасно. Країна розділилася. Найсуперечливіша учасниця сезону  - Зіанджа,   та хіт ABBA, на якому виросли цілі покоління. Це не можливо пропустити!

ЗІАНДЖА   - Mamma mia

Якщо ви хочете підтримати ЗІАНДЖУ  телефонуйте за номером 0900 307 812, а на короткий номер 7914 відправляйте смс із кодом 12.  

З чотирьох обранців ПОТАПА перевагу глядачі віддали Микиті Трондіну, а Потап надав перевагу Сбруї Саргсян.

У боротьбу за місця у півфіналі  вступають підопічні Тіни Кароль, яка дуже хоче перемогти вчетверте! 

Відкрити виступ своєї команди Тіна довірила першому в історії шоу тріо-  з саундтреками з ваших улюблених мультфільмів.  Та вона навіть не очікувала яким скандалом це обернеться, і  що задумав Деним Повалій.  Зустрічайте  - музичне відкриття сезону -  «Nude Voices»! 

Nude Voices - Mash-up OST Star Wars, In the jungle, Don't worry be happy and Ghostbusters

Якщо ви хочете аби ці талановиті артисти порадували вас  і наступної неділі, -   телефонуйте за номером  0900 307 813,  або відправляйте смс із кодом 13 на номер 7914! 

У команді Тіни Кароль один учасник сильніший іншого.Час на сцену вийти актору Ліги Сміху, Михайлові  Сосунову! Цікаво за який хіт він взявся цього разу?

Михайло Сосунов -  Radiohead – Creep

Якщо ви вболіваєте за МИХАЙЛА  – робіть це активно! Відправляйте смс із кодом 14 на короткий номер 7914,  або дзвоніть за номером 0900 307 814!

В спину Михайлові  дихає ще одна потужна співачка. Всі хотіли її до своєї команди, але саме завдяки Тіні вона змогла розправити крила, повірити в себе і з ресторанної співачки стати номером 1. Зустрічайте – Альона Карась з виступом який перенесе вас на Оскар! 

Альона Карась -  Etta James - At last

Підтримайте АЛЬОНУ, відправляйте смс із кодом 15 на короткий номер 7914  та дзвоніть за номером 0900 307 815! 

Закриватиме чверть-фінал восьмого сезону, учасник, який не має музичної освіти, який співає серцем і душею.  Отже, зустрічайте  - новий секс-символ сезону,  економіст – Андрій Рибарчук!

Андрій Рибарчук -  С.Бабкін - Ще осінь зовсім молода

Якщо ви, бажаєте  перемоги Андрієві – надсилайте смс-повідомлення із кодом 16 на номер 7914, та обов’язково дзвоніть за номером 0900 307 816!

Українців підкорило виконання Андрія, і йому цим варто пишатися! А тренер віддала свій голос за Михайла Сосунова.

Новости по теме